Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină a început pregătirile pentru cununia civilă. Ce ținută va purta

Ioana Ginghină a început pregătirile pentru cununia civilă. Ce ținută va purta
Frumoasa actriță Ioana Ginghină așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mireasă pentru a treia oară. Ce a făcut acum vedeta.

Ioana Ginghină e fericită. După un divorț dureros, aceasta iubește din nou și se pregătește să fie din nou mireasă.

Ioana Ginghină a început pregătirile pentru cununia civilă. Ce ținută va purta

Fosta soție a cunoscutului actor Alexandru Papadopol se pregătește pentru a treia căsătorie. Recent, actrița a postat pe contul său de socializare un filmuleț în care apare probând mai multe rochițe albe. Bruneta le-a cerut un sfat prietenilor de pe online, întrebându-i care i s-ar potrivi pentru cununia civilă. „Că tot se vorbește de nuntă, am zis să-mi probez rochiile albe. Ce zici, care ar merge de cununia civilă?”, a spus vedeta, zâmbitoare.

„E bărbatul ideal pentru mine în acest moment”

Bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în instituția familiei se numește Cristi Pitulice și Ioana simte că acesta este cu adevărat sufletul său pereche. „Eu am spus că în momentul când mă voi căsători nu va știi nimeni, mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la starea civilă.

Pentru că nu mai vreau să fac tam-tam pe viața mea, căci doar despre căsniciile astea se vorbește. Am mai făcut și altceva în viață. Când se mărită J.Lo mă mărit și eu. Nu știu dacă e, pentru că nu știu dacă există bărbatul ideal. E bărbatul ideal pentru mine în momentul acesta.

Noi suntem acum cu buletinele în Ilfov, deși noi stăm în Dragomirești Deal și primăria e în Dragomirești Vale. Iar când vrem și ne apucă, ne ducem și ne luăm. Dacă vrem să avem acest act, însă la vârsta asta nu mai contează”, a afirmat Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru click.ro.

Alexandru Papadopol a sperat la o împăcare

Alexandru și Ioana au reușit acum să se comporte civilizat unul cu celălalt, ba chiar se înțeleg destul de bine. De altfel, sursele spun că actorul ar fi sperat la un moment dat într-o împăcare cu fosta sa soție. De asemenea, se pare că Alexandru și viitorul soț al Ioanei se cunosc și se respectă.

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre