Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Năstase a pus piciorul în prag. De acum încolo, se va face cum spune ea

Ioana Năstase a pus piciorul în prag. De acum încolo, se va face cum spune ea
De când este alături de Ilie Năstase, Ioana are parte numai de șocuri și nu mai suportă asta.

Ioana Năstase s-a săturat să aibă o viață zbuciumată alături de Ilie și s-a hotărât să ia taurul de coarne.

Ioana Năstase a pus piciorul în prag. De acum încolo, se va face cum spune ea

După episodul de la aniversarea lui Ilie Năstase când Ioana a răbufnit, bruneta s-a supărat pe zvonurile cârcotașilor din ultima perioadă. Soția lui Ilie Năstase le ține acum piept tuturor celor care vorbesc în plus și vrea să le spună persoanelor care roiesc în jurul lui că de acum încolo situația se va schimba radical. Într-un interviu pentru Ego, soția lui Năstase a mărturisit însă că nu se pune problema unei despărțiri, așa cum se speculează, ci pur și simplu s-a săturat să îl tot protejeze pe Ilie de tot felul de intruși.

„Nu a fost vorba de niciun divorț”

„Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar. Nu a fost vorba de niciun divorț. Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact.

De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea: „Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!”. De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui.”, a declarat Ioana.

„Ilie are copii și nu are nevoie de alții”

Pe de altă parte, ea spune că Ilie ar trebui să învețe să selecteze oamenii, acesta fiind motivul pentru care ea a intervenit. „El are copiii lui și nu mai e nevoie de alții, așa consider eu, mai ales dacă apar așa, peste noapte. Și eu aș vrea să fiu fiica nu știu cui.

El are o familie și sper să înțeleagă acest lucru, să selecteze oamenii. Nu știu dacă el a înțeles că eu simt întotdeauna. Datorită credinței și datorită faptului că am trăit frumos și curat, chiar simt oamenii. Altfel nu aș interveni. Eu stau în banca mea.”, a mai spus Ioana Năstase.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre