Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Alexandru Țiriac s-a bătut cu un hoț. Fiul magnatului nu are nici un fel de frică

Ion Alexandru Țiriac s-a bătut cu un hoț. Fiul magnatului nu are nici un fel de frică
Fiul lui Ion Țiriac nu e doar un afacerist bun, dar și un tip care nu se dă în lături de la nimic. Iată prin ce episod neplăcut a trecut.

Când vine vorba să-și apere ce e al lui, Ion Alexandru Țiriac nu se dă în lături de la nimic.

Ion Alexandru Țiriac s-a bătut cu un hoț. Fiul magnatului nu are nici un fel de frică

Potrivit informațiilor oferite de Click, cu câțiva ani în urmă, fiul lui Ion Țiriac, fosta glorie a tenisului, a avut parte de un episod demn de toată lauda. E vorba de un moment care seamănă mai degrabă cu un film de acțiune între un omul bun și omul rău, Țiriac fiind cel care a câștigat.

Povestea a început când un tânăr în vârstă de 20 de ani, Mircea Adrian B, din județul Ialomița a făcut imprudența să sară gardul unei proprietăți din Poiana Brașov, cu scopul de a fura ce se putea. N-a știut însă că proprietarul casei este chiar fiul lui Țiriac, care nu are frică de nimeni și de nimic.

Ion Alexandru Țiriac a alergat după hoț

Așa că hoțul a spart geamul casei, a intrat și a sustras ce a putut, în valoare de 500 de lei. Se aștepta la altceva, dar norocul nu a fost de partea lui. Ba putem spune că a fost mai mult decât ghinionist, pentru că a dat nas în nas cu proprietarul. Hoțul a luat-o la fugă și a rămas șocat când a văzut că tânărul aleargă după el.

Bine făcut, pentru fiul magnatului nu a fost o mare problemă să îl prindă din urmă și să-l imobilizeze. Doar că hoțul, în dorința de a scăpa, a scos un cuțit și lucrurile erau să ia o altă turnură. Țiriac nu s-a lăsat deloc intimidat și a reușit să facă în așa fel încât să-l pună la pământ.

După ce a fost convins că hoțul nu mai are nici o șansă să se miște, a chemat poliția și l-a predat. Episodul a avut loc în anul 2003, la puțin timp după ce Ion a împlinit vârsta de 27 de ani. După ce a mărturisit tot ce a făcut, borfașul a dat înapoi tot ce a furat.

Sursă foto: click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre