Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Caramitru se luptă cu boala în spital. Ce se întâmplă și care este starea lui

Ion Caramitru se luptă cu boala în spital. Ce se întâmplă și care este starea lui
Deja este internat în spital de trei săptămâni și nu sunt semne că va putea să se întoarcă acasă în curând. Problemele de sănătate ale directorului Teatrului Național din București sunt, în continuare, majore.

Ion Caramitru se luptă cu boala în spital. Se pare că îndrăgitul actor, care se află tot în spital, se luptă cu un stafilococ foarte rezistent în faţa antibioticelor. Situația lui este cât se poate de serioasă. Iar asta se vede și din atitudinea fiului său, Andrei Caramitru. Foarte activ pe rețelele sociale, acesta a încetat să mai aibă activitate pe pagina sa de Facebook, din data de 6 august. E un semn că e foarte preocupat de starea tatălui său.

Ion Caramitru se luptă cu boala în spital

Celebrul actor Ion Caramitru, în vârstă de 79 de ani, a fost internat în jurul datei de 10 august. Familia nu a oferit detalii despre suferința acestuia. Din informațiile care au ajuns în presă, se pare că acesta ar avea o infecţie în sânge, care i-a dat peste cap toate planurile de vacanţă.

Directorul general adjunct al Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti ţine legătura telefonic cu Ion Caramitru. Ioan Onisei susține că actorul ar fi contactat un stafilococ.

Ion Caramitru, supus unui tratament cu antibiotice

„Ce înţeleg că s-a petrecut ţine puţin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat şi alte persoane, fiindcă nu e vorba totuşi de o noutate absolută. Pur şi simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap.

În plus, pare că a fost şi foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize şi un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus”, a mai declarat Ioan Onisei pentru playtech.ro.

Acesta a mai declarat despre preşedinte al UNITER şi deopotrivă manager general al Teatrului Naţional din Bucureşti, Ion Caramitru, că e de așteptat să mai petreacă timp în spital. „Se pare că perioada sa de spitalizare va mai dura. Nu ştiu să vă dau detalii, fiindcă nu le-am primit nici eu la rândul meu. Tot ce ştiu este doar că medicii care se ocupă de soarta lui Ion Caramitru au decis să apeleze la o terapie mai lungă cu anitibiotice”, a mai spus Ioan Onisei.

Sperăm ca totul să se termine cu bine și-i urăm sănătate domnului Caramitru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre