Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac i-a sucit mințile Anamariei Prodan. Afacerista face declarații uluitoare

Ion Țiriac i-a sucit mințile Anamariei Prodan. Afacerista face declarații uluitoare
Anamaria Prodan își revine ușor, ușor, după divorțul de Reghecampf. Și e mai hotărâtă ca niciodată să-și refacă viața.

La 50 de ani, Anamaria Prodan vrea să ajungă din nou în fața altarului. De data asta însă, vrea un anume tip de bărbat. Ion Țiriac a fascinat-o.

Ion Țiriac „i-a sucit mințile” Anamariei Prodan. Afacerista face declarații uluitoare

S-au dus zilele în care Anamaria Prodan avea grijă să ridice un bărbat. E mai pregătită ca niciodată pentru a treia căsnicie, dar de data asta nu oricine va sta lângă el. Doar unul care să aibă o situație financiară bună, cum ar fi Ion Țiriac, a mărturisit afacerista.

Acesta e tipul de bărbat alături de care va reuși să clădească un imperiu mai mare decât a făcut cu Laurențiu Reghecampf. Invitată în podcastul Tare de tot, impresara a spus ce calități trebuie să aibă cel care să merite să meargă la brațul ei.

Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa

“A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie.

Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa….Trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic.”, a declarat Anamaria Prodan în podcast.

Următorul bărbat din viața Anamariei Prodan va fi mai în vârstă decât ea

Mai mult, afacerista susține că bărbatul pe care-l va alege trebuie să aibă mult respect pentru familie și va fi mai mare decât ea. “Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează. Și dacă, de exemplu, îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac. Înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat.

Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc și iar să cadă cu vreo parașută din asta. Da, Țiriac! Păi, am 50 de ani. Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!”, s-a destăinuit Anamaria.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre