Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac nu mai are timp de Simona Halep. Relațiile lor s-au răcit

Ion Țiriac nu mai are timp de Simona Halep. Relațiile lor s-au răcit
Sunt patru luni de când Ion Țiriac nu a mai scos o vorbă cu Simona Halep. Care să fie motivul rupturii dintre cei doi.

În ultima perioadă, Ion Țiriac a ales să stea mai mult în Africa unde are grijă să facă o grădiniță pentru copiii cu probleme.

Ion Țiriac nu mai are timp de Simona Halep. Relațiile lor s-au răcit

În timp ce Simona Halep încearcă să-și revină după divorțul de Toni Iuruc și se reface după intervenția chirurgicală pe care a avut-o, fostul jucător de tenis Ion Țiriac are cu totul alte treburi. Chiar dacă cei doi nu au mai vorbit de atâta vreme, Țiriac a mărturisit că este la curent cu tot ce face sportiva care, a anunțat recent că va merge la un turneu demonstrativ, cu scop caritabil, în Africa de Sud.

„Ca jucătoare de tenis, am avut multe surse de inspirație și întotdeauna îmi doresc să ajung la un nivel înalt, așa că este o onoare să încurajez oamenii să facă acest lucru prin intermediul acestui eveniment, conștientizând în același timp problemele violenței bazate pe gen”, a spus Simona Halep, potrivit Spotmedia.

„Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa”

Pe de altă parte însă, Țiriac nu pare deloc încântat de faptul că Simona a anunțat că va face o pauză atât de lungă. „Nu știu ce face, nu am văzut-o de 3-4 luni. Știu că s-a hotărât să nu mai joace anul ăsta. Nu îmi dau seama dacă e bine sau dacă e rău. Știe, e campioană de Wimbledon, și știe sigur ce trebuie să facă.

Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa. Nu sunt cu programul și calendarul la zi cu ce se întâmplă aici”, a mărturisit Ion Țiriac. Cât privește viitorul tenisului românesc, afaceristul a mărturisit că își dorește enorm să vadă cât mai mulți copii performând.

„Problema mea cea mai mare ar fi să vedem cum mai sare unul, cum mai sare altul (n.r. – despre promovarea tinerilor jucători), din pregătirile astea. Pentru că, după cum ați văzut, în ultimii 30-40 de ani, genă avem, talent avem, dar rămânem numai cu gena și cu talentul. Selecție naturală nu avem pentru că nu am avut și încă nu avem mijloacele”, au fost cuvintele miliardarului.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre