Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac s-a revanșat. Simona Halep s-a bucurat ca un copil

Ion Țiriac s-a revanșat. Simona Halep s-a bucurat ca un copil
Nu a putut să fie lângă ea la cununia civilă, dar Ion Țiriac și Simona Halep au stat împreună de ziua sportivei. Surpriza pe care i-a făcut-o afaceristul a impresionat-o.

Omul de afaceri Ion Țiriac nu a trecut cu vederea ziua de naștere a Simonei. Sportiva a fost extrem de bucuroasă.

Ion Țiriac s-a revanșat. Simona Halep s-a bucurat ca un copil

A lipsit motivat de la cununia civilă a Simonei Halep pentru că a fost plecat la vânătoare. De ziua de naștere a sportivei însă, Ion Țiriac a fost alături de sportivă și i-a făcut un cadou neașteptat. E vorba de un tort superb, pe care Țiriac a cerut să fie scris un mesaj care spune multe: „Halep forever”. Cei doi au stat de vorbă și au ciocnit un pahar cu șampanie, iar Simona a postat fotografiile pe contul său de Instagram.

Iuruc i-a umplut camera cu flori

Primul care a felicitat-o a fost însă soțul Simonei, Toni Iuruc, care i-a umplut camera cu trandafiri de diferite culori. Și aceștia au fost fotografiați de Simo, pozele fiind postate, de asemenea, pe rețelele de socializare. Pe de altă parte, Simona a primit superbe buchete de flori și de la fratele său Nicolae și cumnata Luminița.

Nașă de ziua ei

Ziua de naștere a Simonei, când a schimbat prefixul, a fost cu totul deosebită, pentru că atunci a fost și nașă. Sportiva a creștinat-o pe micuța Ava Carolina, fiica directorului său de imagine, Cosmin Hodor și a actriței Irina Antonie. Evenimentul a fost unul cu ștaif, iar invitații nume mari din sport. E vorba de Horia Tecău, fostul tenismen Victor Crivoi, fostul lider mondial Ilie Năstase, fostul jucător de Cupa Davis Dumitru Hărădău.

Nu a lipsit nici fostul tenismen, Patrick Ciorcilă, în prezent organizatorul turneelor de tenis de la Cluj-Napoca. Simona a purtat o superbă rochie albă, iar după petrecere a reînceput antrenamentele. Ea a început să tragă tare, pentru că turneul de la Indian Wells începe pe 6 octombrie și sportiva speră să fie din nou printre primii zece capi de serie.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre