Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini dureroase. Irina Columbeanu, afectată de starea tatălui ei. Irinel abia se ține pe picioare

Imagini dureroase. Irina Columbeanu, afectată de starea tatălui ei. Irinel abia se ține pe picioare
Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu pare că s-a deteriorat de când fiica sa, Irina, a venit în România. El a fost surprins că este susținut de prieteni să se poată deplasa. Irina a dat și primele declarații.

Irina Columbeanu și Irinel au așteptat-o pe Ramona la aeroport, dar ambii au fost surprinși când în locul acesta, a apărut mătușa Ramona Gabor. Irinuca s-a aruncat în brațele acesteia, semn că dorul a fost mare.

Din motive doar de ea cunoscute, Ramona Gabor nu a venit în România, așa cum se aștepta Irinel Columbeanu și fiica sa. Dar în locul acesteia, a sosit sora acesteia, Ramona Gabor care și-a făcut apariția care și-a alintat nepoata și s-a îmbrățișat cu fostul cumnat. Alături de Irinel și Irina a fost nașul Matei Miko și familia acestuia. Pentru întâlnirea cu familia din România, Ramona a optat pentru o ținută casual, pantaloni negri, bluză albă și o șapcă.

Ce ținută a ales Irina

Din nefericire, Irinel Columbeanu nu a părut că se simte foarte bine, acesta fiind sprijinit să poată merge de familia lui Matei Miko. Pentru întâlnirea de la aeroport, Irinel Columbeanu a purtat un tricou galben, o pereche de blugi și o geacă maro. Irina însă, a întors privirile tuturor privitorilor. Adolescenta a purtat o rochiță scurtă în carouri, cu bretele, sandale și o geantă de firmă.

Irinuca a dat și primele declarații

Irina și Irinel au așteptat-o la aeroport pe Monica Gabor, dar și-a făcut apariția Ramona Gabor

În emisiunea online Fiță cu Adiță, Irina Columbeanu a dat și primele declarații. Fiica lui Columbeanu a vorbit foarte frumos de tatăl său și i-a mulțumit pentru tot efortul pe care l-a făcut pentru ca ea să aibă un viitor frumos.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”.

„Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu”

„Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a mărturisit Irina Columbeanu.

Foto: Click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre