Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Fodor se distrează în Mexic. E gata de fiesta și mai moțată ca niciodată. Foto

Irina Fodor se distrează în Mexic. E gata de fiesta și mai moțată ca niciodată. Foto
A început America Express și concurenții vor să dea tot ce au mai bun pentru ca la final să intre în posesia premiului cel mare.

Irina Fodor a postat primele fotografii din concursul America Express. Țuca arată fantastic.

Irina Fodor se distrează în Mexic. E gata de fiesta și mai moțată ca niciodată

Soția lui Răzvan Fodor, frumoasa Irina, e bucuroasă nevoie mare. Prezentatoarea se află în Mexic și a postat câteva fotografii din America Express. Vedeta apare îmbrăcată în câteva ținute care se încadrează perfect cu tradițiile din Mexic, ba chiar a făcut și o glumă, amintind că abia a încăput în cadru, pentru că e mult prea… moțată.

„Mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii, vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc”

„Mai moțată de atât, nu se poate! De abia am încăput în cadru cu accesoriul ăsta pe cap. (…) Gata de fiesta! Nopțile de weekend în Mexic sunt o explozie de energie și muzică, străzile sunt înțesate de oameni, la fiecare colț de stradă se gătește câte ceva, iar aromele ridicate în aer trezesc pofta de mâncare chiar dacă de abia ai luat masa. O adevărată provocare atunci când ești în cursa America Express, iar siesta iși face apariția rar spre deloc în program.

Până acum, mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii, vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc, doar pentru că văd desfășurarea de forțe din jur și își dau seama că se petrece ceva important. Trupele de mariachi sunt peste tot, iar muzica lor tradițională răsună până spre dimineață.

Prin tot acest peisaj aglomerat, concurenții aleargă către misiuni și speră să prindă un loc în fruntea clasamentului, pentru ca aventura lor în aceste locuri de poveste să dureze cât mai mult. America Express continuă”, a spus Țuca.

Emisiunea va fi difuzată la Antena 1 începând din toamnă

Cu puțin timp în urmă, Irina a mai postat o fotografie în care apare alături de două femei costumate în spiritele celor morți. Este vorba de una dintre cele mai mari festivități din Mexic, intitulată „Dia de los Muertos”, ziua în care sunt cinstite spiritele celor plecați într-o lume mai bună. America Express va fi urmărită pe Antena 1 începând cu această toamnă, iar cele 9 echipe vor călători prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre