Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Margareta Nistor a criticat serialul Clanul. Ce i-a reproșat pe șleau regizorului Anghel Damian

Irina Margareta Nistor a criticat serialul Clanul. Ce i-a reproșat pe șleau regizorului Anghel Damian
Nu este pentru prima dată când Irina Margareta Nistor și Anghel Damian intră în polemici, dar de data criticul de film a fost extrem de dur.

Actor și regizor, Anghel Damian s-a remarcat în meseria sa, dar cel mai recent serial românesc pus în scenă de el, „Clanul”, a făcut-o pe Irina Margareta Nistor să ia atitudine.

Invitat la podcast-ul „La mijloc”, criticul de film a tăiat în carne vie și a menționat că nu are nici o problemă să spună tot ceea ce gândește. Irina Margareta Nistor susține că toți actorii din serial seamănă foarte mult între ei, așa că telespectatorilor le este greu să rețină cine e personajul bun și cine cel rău.

Anghel Damian i-a ținut piept și a spus că e foarte simplu pentru oricine urmărește serialul să diferențieze personajul. Iubitul lui Theo Rose a mers și mai departe, punctând faptul că a ales cei mai buni actori. Iată cât de spumos a fost dialogul dintre cei doi.

„Și polițistul arată ca răufăcătorul”

Irina Margareta Nistor: Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei. Eu nu știu care e unul, care e altul.

Anghel Damian și Irina Margareta Nistor

Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el, că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul, cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu.

„E prima oară când aud remarca asta”

Anghel Damian: Marian Olteanu și Denis Hanganu nu seamănă. Nu seamănă deloc din punctul meu de vedere, mai ales că unul e blond, unul e brunet. În momentul în care urmărești un serial cap-coadă, se separă lucrurile. E prima oară când aud remarca asta.

„Asta e, eu îmi asum”

Irina Margareta Nistor: Pentru că nu îndrăznește nimeni să-ți spună. Asta e, eu îmi asum.

Anghel Damian: Cum nu îndrăznește nimeni? Dar ce aș putea să fac? E o părere, nu?

Irina Margareta Nistor: Trebuie să aibă ceva… Și multe dintre fete, cam toate sunt la fel, în filmele românești mă refer, în general.

Anghel Damian: Evident, eu am ales castingul, dar există și un ghid când alegi”.

Cei doi și-au aruncat săgeți, dar după audiența pe care o face serialul la Pro Tv, pare că tânărul regizor Anghel Damian are dreptate: Clanul e bine făcut și place publicului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre