Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Margareta Nistor, din nou la cinematograf. S-a refăcut după COVOD-19

Irina Margareta Nistor, din nou la cinematograf. S-a refăcut după COVOD-19
Irina Margareta Nistor a fost la cinematograf. A mărturisit că a fost coadă la casa de bilete. S-a refăcut după COVID-19.

Irina Margareta Nistor a avut ghinion: s-a îmbolnăvit de COVID-19. „M-a durut tot corpul, fiecare centimetru!”, a mărturisit cel mai cunoscut critic de film din România. Imediat după ce s-a refăcut, a dat iama prin cinematografe.

Irina Margareta Nistor, din nou la cinematograf

Irina Margareta Nistor (63 de ani) a mărturisit că a fost la cinematograf, imediat după ce și-a revenit după COVID-19.

”Un film tulburator și vindecător, care pune pe gânduri, în momentele de cumpănă ale acestor 2 ani! Mulțumim Happy Cinema, dar și cinefilior! Era coadă la bilete!”, a postat criticul de film.

Irina Margareta Nistor: ”Era coadă la bilete!”

Irina Margareta Nistor a vorbit despre perioada în care a fost pacient COVID-19, la “Marius Tucă Show”. ”O experienţă dureroasă pe care nu o va uita niciodată.”

“Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță.

Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize.

Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge. Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a spus Irina Margareta Nistor.


Avertismente de discriminare pentru Broscoiul Kermit și alte păpuși din Mupetts Show

Harry Belafonte, artistul care a învățat cântece din Biblioteca Congresului american

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre