Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a decis ce va face de Paște. E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva

Irinel Columbeanu a decis ce va face de Paște. E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva
Nimic nu mai e la fel pentru Irinel Columbeanu de când trăiește în azil. Iată ce se va întâmpla de Paște cu fostul milionar de la Izvorani.

Dacă în anii trecuți, Paștele era serbat cu fast și opulență, anul acesta Irinel Columbeanu va rămâne la azil. Și-ar fi dorit enorm să fie alături de fiica sa, Irinuca, dar starea de sănătate nu-i mai permite să zboare cu avionul.

Ion Cassian, patronul azilului unde locuiește Irinel Columbeanu a declarat pentru o publicație și care e meniul pe care-l vor avea la masa tradițională de Paște. E vorba de ouă, miel la cuptor, ciorbă de miel și cozonac. Toți cei care locuiesc în azil vor mânca însă așa cum decide medicul nutriționist, în funcție de afecțiunile de care suferă. Mai există o posibilitatea ca vreun prieten să dorească să-l aibă pe Irinel alături și atunci și starea de spirit a acestuia se va schimba.

Vizitat de fosta iubită la azil

Ce va face Irinel de Paște

Nu cu mult timp în urmă, Columbeanu a primit o vizită care l-a bucurat enorm. A venit la el fosta iubită, Oana Cojocaru și a fost ca un balsam pentru sufletul său obosit de atâta durere. Cei doi au fost împreună cu mașina tinerei la un restaurant de pe marginea unui lac și au petrecut mai bine de o oră depănând „amintiri pe care noi doi le-am strâns împreună”.

De altfel, Irinel Columbeanu i-a dedicat iubitei Oana, cu 40 de ani mai tânără decât el, multe pagini într-una din cărțile sale, lansate înainte de a ajunge la azil. Acolo a depănat amintirile despre iubirea sa cu Oana, de la momentul în care a cunoscut-o până când s-au despărțit.

Ion Casian povestește ce se întâmplă în azil

Patronul azilului, unde și-a trăit ultimii ani din viață și tatăl lui Irinel Columbeanu, spune că nu e atât de rău în acest loc cum se spune. Pentru că cei internați aici au parte de cele mai bune condiții, au medic permanent, socializează, iar asta contează foarte mult pentru psihicul celor în vârstă.

Ion Cassian susține că mâncarea este foarte bună, „mănânc chiar și eu, o gust înainte, este stabilită de medici, pentru fiecare boală a pacienților”. Acesta susține că doar românilor le este frică de azil, pentru că în America, de exemplu, chiar și milionarii merg în aceste locuri unde se simt extraordinar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre