Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu, mesaj dur pentru „amețite”. Le-a dat sfaturi de Paște

Dana Budeanu, mesaj dur pentru „amețite”. Le-a dat sfaturi de Paște
Dana Budeanu a pus din nou punctul pe I și le-a transmis un mesaj „amețitelor” care au de gând să nu gătească pentru sfânta sărbătoare a Paștelui.

Dana Budeanu susține că doar „amețitele” nu sunt gospodine și nu pregătesc cele mai bune preparate culinare pentru masa de Paște. În plus, vedeta nu concepe ca de Învierea Domnului să mâncăm sarmale…

„Femeile adevărate o ard Sanda Marin”

„Numai amețitele nu gătesc de Paște. Femeile adevărate o ard Sanda Marin! ”, a fost mesajul pe care Dana Budeanu l-a scris pe pagina oficiala de Facebook.

Dacă doriți să știți cine a fost Sanda Marin, click AICI + REȚETĂ!

„De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați”

Dana Budeanu, sfat pentru „amețite”

Dacă domnii au crezut că Dana Budeanu nu le va pune pumnul în gură și acestora, s-au înșelat. Creatoarea de modă le-a atras atenția bărbaților că neapărat pentru sărbătoarea pascală trebuie să meargă la cumpărături și să cumpere miel. Pentru că niciodată de Paște nu se mănâncă sarmale. „Nu există instinct masculin care se trezește de dimineață, pune oala la fiert cu oțet, aruncă vopseaua și scoate ouăle cu lingura. Nu, tu ești femeie. Te trezești dimineața cu cealaltă femeie și vopsiți ouă împreună.

„Tu ești fătălăul fătălăilor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac”

Normal, ea își dorește orice. Tu ești fătălăul fătălăilor care merge pe balcon să-i spargă nucile pentru cozonac. Pentru ce este criza asta de Paște? De când se mănâncă și sarmale de Paște? De Paște se mănâncă miel. Plecați de nebune peste tot să cumpărați. Nu vă e rușine? Că e ditai lista la restaurante cu meniul de Paște” , susține Dana Budeanu.

De ce se mănâncă miel de Paște

De ce mănâncă miel de Paște

Potrivit tradiției, Iisus este adesea numit „mielul lui Dumnezeu”, deoarece Ioan Botezătorul s-a referit astfel la Mântuitor în Evanghelia după Ioan. Pe de altă parte, mielul a fost carnea tradițională încă de pe vremea lui Hristos, în special pentru sărbători. Acest lucru se datorează probabil faptului că mielul este o creatură de sacrificiu încă din cele mai vechi timpuri.

Există mențiuni că mielul a fost folosit în ceremonii de sacrificiu de către egiptenii antici. Conceptul de sacrificiu cu ajutorul mieilor este menționat chiar și în Vechiul Testament. Paștele este unul dintre momentele în care mielul este o reprezentare a sacrificiului pe care l-a făcut Isus.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre