Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a făcut multe lucruri jenante din dragoste, dar acest gest le-a întrecut pe toate

Irinel Columbeanu a făcut multe lucruri jenante din dragoste, dar acest gest le-a întrecut pe toate
Când credea că are o viață mai liniștită, Irinel Columbeanu a dat de belea. Nici prin gând nu i-ar fi dat cuiva ce a putut să facă afaceristul.

O fostă iubită a lui Irinel Columbeanu îi face fostului miliardar viața un calvar. Acuzațiile sunt incredibile.

Irinel Columbeanu acuzat că face farmece și vrăji. „Pleca noaptea, să îngroape chestii, cu pelerina pe cap…”

Daiana, o femeie care spune că a fost iubita lui Irinel Columbeanu l-a băgat pe fostul miliardar de la Izvorani într-o mare problemă. Aceasta susține că fostul soț al Monicăi Gabor a rugat-o să-l învețe să facă… farmece și vrăji. De ce avea nevoie Columbeanu de așa ceva?

Vroia să o întoarcă la el pe o fostă frumusețe, mai tânără cu 40 de ani, nimeni alta decât Oana Cojocaru. Ea este femeia cu care Columbeanu a stat trei ani după despărțirea de Monica Gabor. Aceasta a făcut declarații cu adevărat uluitoare pentru Cancan.

„Unele vrăji trebuie date pe apă, altele arse, altele îngropate…”

”M-a rugat să-l învăț să facă vrăji, să se întoarcă aia, Oana, la el. Îl părăsise de puțin timp și o voia înapoi. Eu am început să-l învăț, iar el pleca noaptea, să îngroape chestii, cu pelerina pe cap.

Unele vrăji trebuie date pe apă, altele arse, altele îngropate și el se ducea, noaptea, să îngroape, cu o pelerină ca să nu fie recunoscut”, a detaliat Daiana.

Columbeanu a luat foc

Imediat ce a auzit ce a spus Daiana, Columbeanu nu a recunoscut nimic dar, surprinzător pentru toată lumea, a avut doar cuvinte frumoase despre această femeie. Să iasă oare fum fără foc? ”Nu știu la ce se poate cineva aștepta de la dezvăluiri făcute de o o asemenea persoană, care știm cu toții cu ce se ocupă. Din acest punct de vedere, eu am comentat la vremea respectivă și nu vreau să mă repet.

Să fie sănătoasă. Cred că e modul ei de a-și câștiga existența, pe lângă altă activitate. Nu vreau să comentez dacă este adevărat sau nu ce povestește, doar că sursa acestei informații mi se pare dubioasă. Chiar nu înțeleg de ce orașul acesta este poluat de asemenea fete, care văd că fac aceste dezvăluiri, inclusiv a ocupației lor, fără să aibă nicio repercusiune”, a spus Irinel Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre