Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu, de la limuzine, la „căruțe”. Aproape că i-a căzut spoilerul în benzinărie

Irinel Columbeanu, de la limuzine, la „căruțe”. Aproape că i-a căzut spoilerul în benzinărie
După cele două volume scoase, fanii se așteptau ca Irinel Columbeanu să fi făcut ceva bănișori. Fostul miliardar însă se descurcă cum poate.

Irinel Columbeanu e compătimit de multă lume pentru situația grea în care se află. Cu ce mașină se plimbă.

Irinel Columbeanu nu mai poate ținti la bijuteriile pe patru roți de odinioară. Se mulțumește cu ce poate

Dacă pe vremuri nu concepea să se urce în alte autovehicule decât Bentley și Rolls-Royce, acum Irinel Columbeanu conduce mașini la care odinioară nu și-ar fi aruncat nici o privire. După ce a fost executat silit, acesta a fost văzut într-un Opel Astra, achiziționat la mâna a doua, iar recent, jurnaliștii de la Playtech, l-au fotografiat într-un Mercedes E Class din 1998.

Nici asta nu ar fi o problemă, numai că mașina fostului miliardar de la Izvorani arăta groaznic, era plină de rugină și lovită. Sursele spun că prețul acesteia s-ar încadra între 600-800 de euro. Și când stai să te gândești că în anul 2007 avea o avere estimată la 150 de milioane de dolari…

„Am dat 500.000 de euro pe acel Rolls Royce”

Cu ceva timp în urmă, în cadrul unui podcast, Columbeanu a declarat că nu și-ar mai cumpăra niciodată o mașină foarte scumpă, nici dacă și-ar reveni din punct de vedere financiar, însă speră că-și va reveni.  ”Nu mi-aș mai lua Rolls Royce. Adică nu mi-aș lua o mașină nici atât de scumpă, nici pe benzină… Dar totuși, e frumoasă!…

Apăruseră unele electrice, cred că ăsta e viitorul, dar totuși farmecul dat de motoarele cu benzină când le auzi sub tine, nu știu dacă o să se ducă vreodată. Am dat 500.000 de euro pe acel Rolls Royce. L-am vândut cam cu 100.000. Lângă banii respectivi am mai pus ceva și l-am luat pe al doilea, cu 25 cm mai lung.

Nu era ceva normal pentru un om de afaceri ca mine, mai ales că atunci când am luat-o eu, abia apăruse, nici nu era cunoscută. Eram în paralel, și pe Bentley și pe Mercedes, parcă… Au fost multe mașini, sper să mai fie… Nu are importanță”, a spus Irinel Columbeanu.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre