Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Cristiano Ronaldo își lucrează fesele. 9, 2 milioane de vizualizări

Iubita lui Cristiano Ronaldo își lucrează fesele. 9, 2 milioane de vizualizări
Georgina Rodriguez (26 de ani) a reușit dea ”peste cap” Internetul. Peste 9 milioane de persoane de pe toată planeta au apreciat la superlative execrcițiile de tonificare a feselor. Iubita lui Cristiano Ronaldo arată fabulos și are peste 19 milioane de urmăritori pe Instagram. La rândul său, celebrul fotbalist are 230 de milioane de admiratori pe Instagram.

Georgina Rodriguez (26 de ani) a reușit pentru câteva zile să fie mai faimoasă decât iubitul său, portughezul Cristiano Ronaldo (35 de ani). Spanioloaica născută la Buenos Aires a postat un clip care a ”dat peste cap” Internetul.

Iubita lui Cristiano Ronaldo își lucrează fesele

Iubita lui Cristiano Ronaldo a strâns peste 9 milioane de vizualizări la filmarea unui antrenament în aer liber, care durează puțin peste trei minute, scrie digisport.ro.

”Când vrei să te antrenezi, dar ajungi să te prostești!”, a comentat Georgina Rodriguez în descrierea clipului.

Sesiunea a început cu un moment de ”twerking”, care i-a făcut pe fani să se minuneze. ”Mișcări incredibile!”, a remarcat un urmăritor, în timp ce altul a adăugat: ”E impresionat, într-adevăr. Dar unde e Cristiano?”.

Un alt comentator a spus, pur și simplu, că Ronaldo este ”un băiat norocos” pentru că e partenerul de viață al Georginei Rodriguez.

Georgina Rodriguez este partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo

După clipul care a strâns milioane de reacții, Georgina Rodriguez a revenit pe Instagram, cu o nouă fotografie pentru cei 19 milioane de urmăritori ai săi.

Tânăra a postat o poză în care apare alături de Cristiano Ronaldo și de fiul acestuia, de 10 ani, ”Cristianinho” (Cristiano Jr.). ”Unde începe viața și iubirea nu se termină niciodată”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Georgina Rodriguez este, de mai bine de trei ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (2 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

https://www.instagram.com/tv/CCgWoeOKUsm/

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre