Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Liviu Vârciu a renunțat la job pentru un vis mai vechi. A făcut și primul pas

Iubita lui Liviu Vârciu a renunțat la job pentru un vis mai vechi. A făcut și primul pas
A venit și rândul Andei Călin să-și îndeplinească un vis, iar Liviu Vârciu o susține în absolut tot ce face.

Când Liviu Vârciu a avut nevoie de ajutorul ei, Anda Călin i-a oferit tot suportul. Acum se întoarce roata.

Iubita lui Liviu Vârciu a renunțat la job pentru un vis mai vechi. A făcut și primul pas

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu a avut dintotdeauna un vis și e pe cale să și-l împlinească. Tânăra a spus stop job-ului pe care l-a avut până acum, a accesat fonduri europene și urmează să-și facă un salon de remodelare corporală. S-a făcut și primul pas.

Liviu Vârciu e alături de iubita sa și o sprijină în orice vrea să facă, așa cum și ea a făcut când acesta a avut mare nevoie de sprijin financiar. „Am depus pentru niște fonduri europene. Așteptăm să vedem dacă ne iese proiectul pentru femeia de afaceri. Anda va deschide un salon pentru înfrumusețare corporală”, a declarat Liviu Vârciu pentru Playtech.

Actorul i-a cumpărat casă Carminei

Pe de altă parte, Liviu a făcut un prim gest pentru fiica sa cea mare, Carmina, căreia i-a cumpărat un super apartament în Bucureși și a ajutat-o să se mute aproape de el. În plus, prezentatorul îl cunoaște și pe iubitul acesteia și s-a asigurat că este ceea ce trebuie pentru fiica lui.

„I-am luat casă Carminei într-un complex, aproape de facultate, dar cam departe de mine. Se înțelege foarte bine cu frații ei (n.r. Anastasia și Liviu Matei). Are prieten de mult timp, îmi place. Sunt împreună de când erau copii și-l cunosc foarte bine. M-am obișnuit cu ideea că are iubit, ușor, ușor”, a mai spus Liviu Vârciu.

Liviu are nevoie de bani pentru continuarea filmului „Zăpadă, ceai și dragoste”

Prima parte a filmului „Zăpadă, ceai și dragoste” făcut de Liviu Varciu a fost un real succes și acum artistul caută sponsori pentru partea a doua, în care vor juca și doi actori americani.

„Încă nu am bugetul necesar. Am terminat scenariul, am văzut locațiile, știm unde să filmăm, în curând vom termina și castingurile. Prima parte am făcut-o cu banii noștri, nu am luat nimic de la sponsori. Ne-am scos banii, ne-am plătit factura, dar nu prea au mai rămas. Tocmai asta vreau, să fac niște bani la al doilea film. Nu am pierdut nimic cu primul film.

Am nevoie de bani ca să pot face și partea a treia, apoi, nu doar a doua. În plus, cei doi actori americani n-au pretenții financiare prea mari, dar penru bugetul meu sunt destul de măricele”, s-a destăinuit Vârciu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre