Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Pepe, ajutor prețios în creșterea bebelușului. E incredibil cine o sprijină

Iubita lui Pepe, ajutor prețios în creșterea bebelușului. E incredibil cine o sprijină
Relația dintre fetițele lui Pepe și actuala sa iubită e una extrem de închegată. Micuțele sunt delicioase.

Maria și Rosa, fetițele lui Pepe sunt îndrăgostite lulea de bebelușul care a venit recent pe lume și ar face orice pentru Pepe Junior.

Iubita lui Pepe, ajutor prețios în creșterea bebelușului. E incredibil cine o sprijină

Recent, Pepe a postat pe contul de socializare o imagine tulburătoare cu cei trei copii ai săi. În brațele fetițele celei mari se afla micuțul, iar aceasta în hrănea cu biberonul. Nici fetița cea mică nu a stat degeaba, ea având grijă să-l mângâie duios pe cap pe Junior. Fetele sunt extrem de încântate de frățiorul lor și se vede pe acum că toți trei se vor ajuta în viață în orice problemă.

Raluca Pastramă se bucură de noua viață

La rândul ei, mama Rosei și a Mariei își vede liniștită de noul mariaj. De când a venit pe lume micuța Mariam, Ibrahim, soțul brunetei nu-și mai încape în piele de fericire. Bărbatul nu ratează nici o ocazie să posteze tot mai multe fotografii cu minunea din viața lui, micuța fiind numită viața mea.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea mea cea mai mare #maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe o rețea de socializare la scurt timp după ce fetița s-a născut. Soțul Ralucăi e mult mai tânăr ca fosta parteneră de viață a lui Pepe, ale având 28 de ani dar, cel puțin pentru moment, cei doi au relația pe care bruneta și-a dorit-o dintotdeauna.

„Nu e bine să te neglijezi, să accepţi să intri pe un plan secundar”

La scurt timp după despărțirea de Pepe, Raluca Pastramă a mărturisit că nu a știut să managerieze căsătoria cu artist, dar e convinsă că nu va mai face aceeași greșeală.

„Eram prea copilă, când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am ştiut să manageriez, să controlez anumite situaţii şi lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproş pentru nimeni, ce spun acum, ci doar o constatare.

Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalţi în prim-plan. Azi nu aş mai face aceeaşi alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepţi să intri pe un plan secundar, fiindcă aşa m-am pierdut pe mine însămi. În viaţă trebuie să înveţi să ai grijă şi de tine. Nu faci asta, comiţi o greşeală. Care te poate costa foarte scump!”, a afirmat Raluca, potrivit Playtech.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre