Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Putin, Alina Kabaeva, a luat „peptidele lui Khavinson”. Medicul a vrut să-l ajute și pe Trump

Iubita lui Putin, Alina Kabaeva, a luat „peptidele lui Khavinson”. Medicul a vrut să-l ajute și pe Trump
Cu câteva zile în urmă a murit profesorul Vladimir Khavinson, cunoscut ca și gerontologul lui Vladimir Putin. În 2017, savantul i-a oferit lui Donald Trump ajutorul său.

Unii spun că moartea lui Vladimir Khavinson e o mare lovitură pentru Vladimir Putin. Au luat țarul Moscovei și Donald Trump peptidele lui Khavinson?

Profesorul Vladimir Khavinson, numit și medicul gerontolog al lui Vladimir Putin, susținea că a dezvoltat secretul pentru ca oamenii să trăiască până la 110 sau 120 de ani prin încetinirea procesului de îmbătrânire. Fostul director al Institutului de Bioreglementare și Gerontologie din Sankt Petersburg a afirmat că a dezvoltat secretul pentru ca oamenii să trăiască până la 110 sau 120 de ani prin încetinirea procesului de îmbătrânire. Doar că el a murit recent, cu mult înainte de a ajunge la vârsta de 100 de ani.

Putin perfect

Se știe că Putin, în vârstă de 71 de ani, este interesat îndeaproape de tehnicile de prelungire a vieții și l-a decorat pe profesor în 2017 cu o distincție importantă în cadrul unei ceremonii la Kremlin. Khavinson i-a spus lui Putin că e „perfect”, că ar putea guverna cel puțin până la 80 de ani. Iar acesta l-a ascultat, anunțând că va candida pentru un nou mandat de șase ani în martie.

Profesorul i-a tratat pe foștii președinți al Rusiei

Se știe că profesorul a ajutat anterior trei lideri de la Kremlin – Leonid Brejnev, Iuri Andropov și Boris Elțîn. Cu toate acestea, el s-a plâns că a fost invitat prea târziu pentru a le prelungi semnificativ viața. Se știe, de asemenea, că iubita lui Putin, Alina Kabaeva, în vârstă de 40 de ani, a luat „peptidele lui Khavinson”.

Peptidele sunt cocktailuri anti-îmbătrânire și curative pe care acesta le-a creat după ani de cercetări secrete în timp ce lucra pentru Armata Roșie sovietică. În 2017, Khavinson s-a oferit să îl ajute pe Donald Trump „pentru că are o cantitate uriașă de stres și pierderi de energie”.

De ce este Putin „perfect”

Comentând celebra fotografie din 2013 în care Putin își etalează trunchiul gol în timp ce călărește un cal, el a spus: „Nu am fost niciodată în stare să fac asta: Minunată fotografie – așa ar trebui să arate un bărbat. De ce este el perfect? El nu fumează, nu bea, face sport. Exemplul lui ar trebui urmat. Toată lumea, tineri sau nu, ar trebui să facă la fel”. În plus, i-a prezis lui Putin că va continua „cel puțin 20 de ani – potențialul său este foarte mare”.

Gerontologul lui Putin a vrut să-l ajute și pe Trump

A folosit regulat botox

Putin este cunoscut pentru aspectul său care se schimbă drastic și a fost etichetat ca fiind dependent de chirurgia estetică. Potrivit experților, fostul spion ar fi folosit în mod regulat botox pentru a-și menține imaginea, într-o căutare disperată a tinereții veșnice. Cu toate acestea, Khavinson nu a recunoscut niciodată dacă Putin a luat sau nu peptidele anti-îmbătrânire. „La vremea respectivă eram un om de știință militar și scopul era de a crea noi medicamente pentru a stimula resursa de utilizare a organelor pentru militari”, a declarat Khavinson.

Medicamente experimentale, testate pe ruși

În perioada sovietică, expertul a dezvoltat medicamente pentru a-i ajuta pe cei care lucrau în submarine, cosmonauți, soldații din Afganistan și supraviețuitorii exploziei nucleare de la Cernobîl.

„Sunt întrebat deseori în străinătate: cum ați făcut asta? Totul s-a bazat pe realizările Uniunii Sovietice, ale Academiei de Medicină Militară și ale Ministerului Apărării, care a finanțat aceste cercetări în scopuri militare”, a recunoscut acesta. Profesorului i s-a permis să își testeze în secret medicamentele experimentale pe ruși, sub acoperirea confidențialității militare.

„Medicament natural extras din vițel

Toată lumea ar trebui, de asemenea, să fie injectată timp de zece zile, de două ori pe an, cu „un medicament natural extras din vițel”, a spus el. Khavinson a susținut că medicamentele pentru întârzierea îmbătrânirii au fost descoperiri „la fel de importante ca și dezvoltarea bombei atomice”. Motivul decesului gerontologului lui Putin nu se cunoaște nici acum.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre