Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Fecioru spune lucruri neștiute despre Vladimir Putin. „Al Treilea Război Mondial va porni din Israel”

Lidia Fecioru spune lucruri neștiute despre Vladimir Putin. „Al Treilea Război Mondial va porni din Israel”
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a fost invitata lui Damian Drăghici în podcastul acestuia. Specialistul a vorbit despre Vladimir Putin și cât va mai dura războiul din Ucraina.

Lidia Fecioru a spus cât va mai dura războiul din Ucraina, precizând și că omenirea este la un pas de a trece prin cel de-al Treilea Război Mondial. Dar și cum este adevăratul Vladimir Putin.

„Aici este nodul discordiei și până la urmă America va intra în război cu Rusia”

Lidia Fecioru a purtat un dialog cu Damian Drăghici și a vorbit și despre ce se întâmplă pe planetă.

„Dacă acum nu vom găsi oamenii potriviți și nu vor avea curajul să se așeze să discute lucrurile, al Treilea război Mondial este inevitabil. Pericolul nu este ce întâmplă în Israel, cu Palestina, acolo e așa de 80 de ani. Dar al Treilea Război Mondial va porni din Israel. Aici este nodul discordiei și până la urmă America va intra în război cu Rusia. China va juca un mare rol cu Taiwan-ul. (…) Odată la 100 de ani se întâmplă un reset.

Războiul va fi de lung, pentru că resetarea asta se produce cu lupta împotriva dolarului, a stăpânirii lumii, se schimbă polaritățile în sine. De 200 de ani se duce cu ghețarii și e prăpădul lumii. Se ține lumea într-o stare de frică și oamenii se mulțumesc cu ce este și nu mai luptă pentru ceva mai bun. Războiul peste tot acum, cel puțin, este ideologic și religios. Se duce o luptă crâncenă împotriva ortodoxiei. Mie nu mi-e frică de oamenii care cred în altceva, mi-e frică de cei fără nici un Dumnezeu”, susține Lidia Fecioru.

„Putin nu face nimic negândit”

Pe de altă parte, Lidia Fecioru, care s-a născut și a primit educație în Rusia sovietică, spune că-l respectă foarte mult pe Vladimir Putin și i-a făcut portretul. „Îl respect pe Vladimir Putin în primul rând pentru că este un tip foarte, foarte calculat. Nu face nimic negândit, dar absolut nimic și strategia nu iese din litera legii.

El a spus așa: „Străzile pe care am crescut m-au învățat așa. Dacă e treabă de bătaie, atunci e să dai primul”. Și-a intrat în Ucraina. Și spunea așa: „dacă-i lăsam pe ei să intre peste ruși, ajungeam tot aici, doar că era un pic mai greu pentru noi”, susține Lidia. Și, totuși, când se va termina războiul? „La anul, spre toamnă”, e de părere Lidia Fecioru.

Cum ne protejăm energetic și mental

Pentru că e o perioadă grea pentru toată lumea, Lidia Fecioru a dat și sfaturi despre cum să ne protejăm energetic și mental. „Nu putem schimba nimic, dar trebuie să începem să gândim normal și să le poziționăm de partea dreptății. Ăsta e lucrul cel mai important: noi să vedem partea frumoasă a lucrurilor. (…) Avem liberul arbitru, libera alegere, Universul ne-a lăsat cu de toate, e alegerea noastră ce facem. Să ne întoarcem la credință! Crezi în tine, crezi în Dumnezeu. Dacă nu crezi în tine, nu crezi în nimic”, crede Lidia Fecioru.

S-au triplat depresiile!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că după pandemie, cele mai mari probleme pe care le au românii sunt depresiile. „Sunt crunte depresiile, s-au triplat față de ce se întâmpla în trecut. După pandemie, au devenit grele, la orice categorie de vârstă, dar mai ales la tineri. Motivul principal îl constituie nesiguranța, incertitudinea, grija zilei de mâine.

Avem mulți copii educați, buni, nu de bani gata, ci cu suflet bun pe care incertitudinea îi debusolează. Cel mai mult e vorba nesiguranța pentru un loc de muncă. Am mulți tineri pacienți care lucrează 10-14 ore pe zi, ies de la muncă storși, nu au nici o viață care să îi bucure. Și atunci se apucă de băutură, de țigări cu… Ei nu mai agață o fată pe stradă, totul este online. Toate frustratele și toți frustrații sunt pe internet”, a mai spus Lidia Fecioru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre