Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita oxicomană a lui Vlad Pascu s-a întors pe calea greșită. Ce o să spună mama ei după ce o vede în halul acesta!

Iubita oxicomană a lui Vlad Pascu s-a întors pe calea greșită. Ce o să spună mama ei după ce o vede în halul acesta!
Toată lumea o cunoaște pe această fată. Clipul în care explică faptul că ea și șoferul criminal de la 2 Mai nu sunt toxicomani, ci „oxicomani” – pentru că folosesc un anume medicament ca să își piardă mințile – a devenit viral cu un an în urmă. L-a părăsit pe băiat între timp și s-a reorientat.

Rebecca Lăzărescu este fiica unei consiliere de la Primăria Sectorului 1 din Capitală și a lui Dan Lăzărescu, fost arbitru internațional de fotbal, care a murit în anul 2020 din cauza cancerului. Are puțin peste 20 de ani și, cum se vede, pare afectată de perioadele în care consumul de substanțe interzise era ceva la ordinea zilei. După ce s-a despărțit de prietenul ei, iubita oxicomană a lui Vlad Pascu s-a întors pe calea greșită.

Fosta iubită a lui Vlad Pascu s-a apucat de videochat după ce s-a „tunat” (TikTok)

Odată ce imaginile au apărut în spațiul public, mulți se întreabă ce va spune mama ei când o va vedea în halul acesta. Femeia este conștientă de situația fiicei sale. Așa cum a reieșit în timpul procesului lui Vlad Pascu, legat de uciderea tinerilor de la 2 Mai, un martor a povestit cu lux de amănunte cum fata era luată chiar de către mama ei de la petreceri cu droguri, unde se consuma masiv. În același proces, Vlad Pascu a povestit cum patru persoane, inclusiv Rebecca, s-au drogat dintr-o cantitate de 10 grame de metamfetamină.

Fata s-a orientat profesional. A inevstit ca să facă bani

Mai nou, Rebecca Lăzărescu, care nu mai este iubita lui Vlad Pascu, s-a apucat de videochat. Ea și-a făcut și un cont nou de TikTok, unde postează inclusiv din camera unde lucrează. A mai postat imagini în ținute „sexy” și de pe stradă. Conform informațiilor apărute în presă, numele ei de scenă este Emily Haze. Se pare că tânăra, care apare dezbrăcată în fața camerei, are succes la clienți și câștigă bani frumoși.

@rbklazarescu_newFilmat pe ipad nu stiam unde i camerA♬ ГЛАМУР – lee

Fosta iubită „oxicomană” a lui Vlad Pascu lucrează la un studio de videochat din Piața Victoriei, începându-și turele la ora 22:00, și apare în ținute provocatoare. Pentru a arăta bine, tânăra a investit mai întâi în aspectul său: și-a pus acid hialuronic în buze și silicoane mari și rotunde, după cum se vede în imaginile pe care le postează pe internet.

Iubita oxicomană a lui Vlad Pascu s-a întors pe calea greșită

Fără un iubit stabil, din ce se pare, Rebecca a ales să se distreze cât de mult poate și nu ratează petrecerile. La finele lunii trecute, Rebecca Lăzărescu a fost surprinsă de paparazzi Cancan pe litoral, împărțită la propriu de doi bărbați, unul tânăr și celălalt matur.

Rebecca Lăzărescu a fost surprinsă într-un club „împărțită” de doi bărbați, tată și fiu (TikTok)

Fata a fost darnică în afecțiune cu amândoi, fără să se ascundă, semn că relația era consensuală între cei trei. A trecut din brațele unuia în ale celuilalt. După ce se săruta cu unul, ajungea în brațele celuilalt și tot așa. Jurnaliștii au aflat acum că cei doi sunt tată și fiu și că nu ar fi prima dată când „împart” iubitele.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri