Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, primele declarații despre Silviu Prigoană. Fostul soț o vrea măritată

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, primele declarații despre Silviu Prigoană. Fostul soț o vrea măritată
De când l-a cunoscut pe George Restivan, Adriana Bahmuțeanu e doar lapte și miere. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt și se pregătesc de cel mai important pas.

După ani în care s-a despărțit și s-a împăcat cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu pare că și-a găsit fericirea în brațele noului său iubit.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, primele declarații despre Silviu Prigoană. Fostul soț o vrea măritată

Adriana i-a uimit pe toți cunoscuții atunci când a făcut logodna la biserică și se apropie curând și nunta. În plus și relația cu fostul soț, Silviu Prigoană pare că s-a îmbunătățit, iar acesta și-a dat ok-ul în ceea ce privește căsătoria fostei soții. Prezent la un eveniment monden alături de brunetă, George a făcut și primele declarații vizavi de celebrul afacerist.

„Nu mai e loc de resentimente, trebuie să fie loc numai de bine! Să ne bucurăm de viață, să ne iubim”

„Domnul Prigoană nu are nici o problemă, de ce ar avea o problemă? Tot respectul pentru domnul Prigoană, eu doresc binele la toată lumea! Viața e scurtă, am niște prieteni care tocmai am aflat că au decedat, oameni de vârsta mea.

Nu mai e loc de resentimente, trebuie să fie loc numai de bine! Să ne bucurăm de viață, să ne iubim! O iubesc foarte mult pe Adriana!”, a declarat bărbatul.

S-au cunoscut și copiii

Deși se apropie de 50 de ani, Adriana spune că-și dorește enorm încă un copil cu bărbatul pe care-l iubește. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla, până atunci însă e bucuroasă că cei doi băieți din căsătoria cu Prigoană l-au cunoscut pe copilul lui George, care locuiește alături de ei.

„Băiatul meu Blake a rămas cu Adriana, eu am mers în California. Mi-am aranjat treburile, am o proprietate acolo, am lăsat-o pe mama acolo. Acum stau de o lună la București. Sunt acomodat, mai am de furcă cu fusul orar. Băiețelul nostru merge deja la școală aici. Copiii Adrianei s-au cunoscut și se înțeleg foarte bine”, a mai spus iubitul Adrianei Bahmuțeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre