Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Elenei Udrea, mesaj aparte pentru ea, în ziua alegerilor. Cândva a fost cea mai puternică femeie a țării

Iubitul Elenei Udrea, mesaj aparte pentru ea, în ziua alegerilor. Cândva a fost cea mai puternică femeie a țării
Chiar dacă cei mai mulți ar spune că Elena Udrea e ghinionistă, fiind în închisoare în timp ce fiica ei crește, ea este foarte norocoasă. Fosta blondă de la Cotroceni are parte de un iubit care nu o uită nicio secundă.

Duminică este o zi specială pentru toți românii. Oamenii sunt chemați în fața urne lor, să își aleagă edilii și reprezentanții în consiliile locale și județene, dar și pe cei care îi vor reprezenta în Parlamentul European. Iubitul Elenei Udrea a avut un mesaj aparte pentru ea, în ziua alegerilor. E o zi grea pentru Elena Udrea care își amintește cu atât mai mult de perioada în care era cea mai puternică femeie din România.

Iubitul Elenei Udrea are un mesaj aparte pentru ea, în ziua alegerilor (Instagram)

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, nu o uită însă și îi transmite un mesaj prin care să îi demonstreze că, pentru el, este în continuare, cea mai puternică femeie. Deși nu sunt căsătoriți, el îi este alături „la bine și la rău”. Bărbatul i-a rămas fidel după încarcerarea fostului ministru al Turismului și nu contenește să îi arate, de la distanță, cât de mult o iubește și o prețuiește.

Iubitul Elenei Udrea, mesaj aparte, în ziua alegerilor

În Duminica alegerilor, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, îi arată acesteia că amintirile vieții lor frumoase, împreună, sunt în continuare vii în inima lui. El a distribuit pe rețelele sociale un selfie pe care l-a însoțit pe o piesă muzicală ce spune multe.

„Flashback-urile amintirilor noastre, trecutul este dușmanul meu / mă înec într-o melodie tristă”, arată traducerea versurilor melodiei interpretată de Inna.

Amintim că, recent, Elena Udrea a dat în judecată penitenciarul Târgșorul Nou în care e încarcerară din 2022, în urma unei condamnări de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Cu toate eforturile depuse, Elena Udrea nu a reușit să obțină permisiunea legală de a petrece timp cu fiica sa și Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov este și tată și mamă pentru fiica lui și a Elenei Udrea, Eva Maria, în vârstă de 5 ani (Instagram)

Inclusiv anul acesta, instanța i-a refuzat cererea de a-și vedea fiica în afara penitenciarului, chiar dacă documentele oficiale atestă un comportament exemplar și în ciuda faptului că fostul ministru beneficiază de un regim de detenție deschis.

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, Eva Maria, va împlini, în toamnă, 6 ani. Fetița este privată de prezența mamei, fiind crescută doar de tată, iar pe mama o vede doar în conformitate cu programul de vizite al penitenciarului.  

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre