Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul oficial al lui Theo Rose, prima reacție după ce a văzut-o în presă sărutându-se cu altul

Iubitul oficial al lui Theo Rose, prima reacție după ce a văzut-o în presă sărutându-se cu altul
Familia lui Nea Mărin e în șoc, după ce a aflat că Alex Leonte nu mai formează un cuplu cu frumoasa Theo Rose.

Nimeni nu știe ce a fost între ei, dar ruptura s-a produs. Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin s-au despărțit.

Iubitul oficial al lui Theo Rose, prima reacție după ce a văzut-o în presă sărutându-se cu altul

Theo Rose și Alex Leonte au format unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din România și nu puține au fost momentele în care artista a vorbit cu mult drag de iubitul său. Când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare și să ajungă cât mai repede în fața altarului, din păcate, cei doi și-au spus adio.

Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva, dar cântăreața a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu nepotul celebrului Nea Mărin. Colac peste pupăză, Theo a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un alt bărbat. Despărțirea de aceasta l-a șocat pe Theo care, după ce a publicat un articol în care a vorbit despre despărțire, și-a călcat pe inimă și a șters și fotografiile din contul său personal de instagram.

Ce au spus fanii

Numărul prietenilor din online a crescut însă foarte mult, așa că în acest moment Leonte are peste34,9K de urmăritori. E lesne de înțeles că fanele încearcă cât pot să-l consoleze și, de ce nu, să facă un pas mai mult, dar deocamdată acest lucru nu e posibil.

Pe de altă parte, internauții tot încearcă să înțeleagă ce a stat la baza despărțirii dintre cei doi, mai ales că niciodată nici unul nu a dat de înțeles că între ei ar exista vreo problemă. „Ce păcat că v-ați despărțit și Theo deja are pe altcineva”, „Plâng și trag dintr-o țigară…”, „Ce s-a întâmplat cu tine și Theo?”, sunt doar câteva dintre întrebările pe care fanii i le-au adresat lui Leon și așteaptă să primească răspunsurile cât mai repede cu putință.

„Altcineva a apărut în viața mea”

”Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a declarat Theo Rose. Noul iubit al lui Theo este cunoscutul actor și scenarist din România, Anghel Damian.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre