Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu a făcut o declarație șoc despre Anna Lesko. Ce a putut spune a șocat pe toată lumea

Iulia Albu a făcut o declarație șoc despre Anna Lesko. Ce a putut spune a șocat pe toată lumea
Criticul de modă și-a dat drumul al gură și le-a luat la rând pe vedetele momentului, le-a tocat și le-a „fezandat” în stilul ei caracteristic, fără emoții sau vreo jenă.

Iulia Albu a făcut o declarație șoc despre Anna Lesko, iar Măruță a rămas mut când a auzit. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, pentru rubrica ei săptămânală, Iulia Albu nu s-a ferit să spună exact ce crede despre mai multe celebrități ale momentului. Dar nu a vorbit așa, la întâmplare, ci a dezbătut chestiunea costumelor de baie.  Printre ele s-a numărat și Anna Lesko.

Fostă iubită și protejată a lui Irinel Columbeanu, acum mulți, mulți ani, Anna Lesko este o artistă talentată. Nu doar cântă, dar și pictează și, mai nou, cum au descoperit mulți, gătește exemplar.

Anna Lesko nu este doar una dintre cele mai frumoase cântărețe din showbiz-ul românesc, ci o adevărată apariție. Și așa a fost de la începutul carierei sale. Încă de la început a știut să  se îmbrace, fiecare ținută aleasă fiind un spectacol în sine.

Iulia Albu a făcut o declarație șoc

„Marțea cu Iulia Albu” este segmentul din emisiunea lui Cătălin Măruță așteptat cu maxim interes de toți telespectatorii, pentru că stilul vestimentar al vedetelor autohtone e tocat mărunt. cele mai multe se supără.   Ieri a venit rândul Annei Lesko. Iulia Albu a făcut un comentariu la care nu se aștepta nimeni. Spre surprinderea lui Cătălin Măruță, ea a lăudat-o pe solistă:

„Am început cu Anna Lesko, tuturor vă place Anna Lesko. Chiar și mie îmi place. Îmi place că mereu ea are ceva rusesc. (…) Biata femeie nu are și când se duce la duș ceva rusesc, în afară de faptul că este rusoaică”, a spus Iulia Albu. Nimeni nu se aștepta la așa o replică.

Sursa foto: Instagram

Madonna s-a întors la New York dezbrăcată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre