Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu e foc și pară. Iubitul a făcut o greșeală greu de iertat

Iulia Albu e foc și pară. Iubitul a făcut o greșeală greu de iertat
America Express a fost momentul în care Iulia Albu a realizat ce bărbat are lângă ea. Cei doi s-au despărțit la întoarcerea în țară, s-au împăcat, dar ce greșeală a făcut acum olteanul bărbos depășește orice limită.

Iulia Albu și olteanul ei bărbos, Mike, păreau că au trecut peste probleme și au început o viață nouă. Bărbatul însă a făcut o greșeală pentru care va plăti.

Pe 30 noiembrie, Antena a dat o petrecere unde a fost invitată și Iulia Albu cu iubitul. Party-ul a fost de-a dreptul minunat, cu sute de invitați și muzică cântată de divele României, Delia și Loredana. Mike însă a avut chef de băutură tocmai atunci, a consumat pahar după pahar, s-ar fi îmbătat și s-a dezechilibrat. Din păcate pentru el, licoarea lui Bachus și-a făcut efectul, și ar fi intrat cu capul într-una dintre boxele uriașe, pe care a spart-o. Când Iulia Albu a auzit ce s-a întâmplat, s-a enervat îngrozitor și vrea dovezi.

„Eu am plecat, pentru că mă simțeau rău, Mike m-a dus acasă și s-a întors”

Vedeta a mărturisit că dacă vede vreo fotografie sau filmare care arată gafa făcută de olteanul bărbos, va face sărbătorile singură. „Am fost la o singură petrecere la Antenă. Am stat doar la intrare, am vorbit cu lumea. Apoi, am plecat, pentru că mă simțeam rău. Mike m-a dus acasă și s-a întors.

Mike a călcat grav pe bec

Când a venit, nu era beat. Chiar vreau să știu dacă-i adevărat, să știu dacă-mi fac sărbătorile singură sau nu. Dacă vad vreo filmare sau poza care dovedește asta, abia atunci o să cred. Eu, în general, sunt Toma necredinciosul. Nu cred nimic până nu văd”, a declarat Iulia Albu, pentru Cancan.

Ce s-a întâmplat între Mike și Iulia la America Express

Pe toată perioada concursului America Express, Mike și-a dat arama pe față și a avut față de iubita lui un comportament care nu face cinste unui bărbat. După ce a fost pus la punct de internauți, Mike și-a cerut scuze printr-un mesaj. „Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express.

Nu voi da explicații pentru ca nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeala pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară. Aveți dreptate, nu merit empatia voastră, pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru ca, realist vorbind, nu cred ca o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu. Semnat, un oltean bărbos”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre