Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu îi face duș rece lui Selly: „La treabă!”

Iulia Albu îi face duș rece lui Selly: „La treabă!”
Când ajungi în vârful ierarhiei, parcă nu mai vezi așa bine sau clar ce e în jur. Se pare că asta s-a întâmplat și cu idolul adolescenților români. Vedete trecute prin viață îl aduc  însă cu picioarele pe pământ.

Un cunoscut stilist a luat atitudine după ce a văzut replica tânărului, în urma faptului că trecerea de ziua sa a devenit sursa unui dosar de poliție; Iulia Albu îi face duș rece lui Selly și îl trimite, nici mai mult, nici mai puțin, „La treabă!”. Poate că tânărul care la 14 ani a adunat deja un prim milion de dolari din activitățile de vlogger are nevoie, la 20 de ani, să i se reamintească reperele vieții.

Amintim că în week-end, Selly a închiriat o vilă la Snagov, unde a celebrat cu Moet și cu prietenii lui. Pentru întreținerea atmosferei, a fost chemat Tzancă Uraganul, celebru manelist căruia, așa cum s-a văzut, Selly îi cunoaște în detaliu repertoriul.

Petrecerea a durat până în zori, apoi poliția a decis sancționarea petrecăreților pentru că s-a încălcat reglementarea care stipula un maxim de 20 de persoane la o reuniune. În replică la acest lucru, Selly a comentat și că nu știa că Tzancă va veni cu întreg staff-ul. Asta după ce, în primăvară, se comporta ca un tânăr model, invitând lumea să strea în casă, să iasă doar dacă e strictă nevoie, și să poarte mască.

Iulia Albu îi face duș rece lui Selly

Atentă la ceea ce se întâmplă în spațiul public, iulia Albu a reacționat imediat. Și i-a tras un perdaf exemplar tânărului influencer de 20 de ani. „Influencer meltdown new entry cu Selly”, și-a numit stilista postarea. Iată ce îi transmite.

„Toată lumea este scandalizată că puștiul minune al showbizului ascultă manele, dar nimeni nu are o problemă cu faptul că a numit persoanele de 80 de ani „boșorogi”. Nu, nu mai poți face nici politică, nici morală, nici reformă atâta timp cât jignești bunicii celor ce te-au făcut cine ești. Ca să nu mai vorbim despre bunicii tăi.

Nu-i nimic, toată lumea are nevoie de un duș rece din când în când. Și de un strateg specializat pe crisis management. Sau o Agenție. Sau MĂCAR un pr cât de cât cu capul pe umeri.

Spune cu mine, Rău, Rățușca, Rămurică

  1. Recunoaste-ți greșeala
  2. Reacționează pozitiv implicându-te în acțiuni de susținere a unor persoane în vârstă. Ce ar fi sa gătești o zi în cantina unui azil de bătrâni?
  3. Respectă-ți publicul, povestește-i cum te simți, unde ai greșit și ajută-i să nu facă ce ai făcut tu.

Mie nu îmi pasă nici că asculți manele și nici dacă scuipi sau nu semințe. La treabă!”, a scris Iulia Albu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Cine e prima vedeta Chefi la cuțite care va deveni mamă. Nu, nu e Gina!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre