Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Sălăgean, fostă nevastă a lui Alex Bodi, vine cu dezvăluiri. Ce a mai rămas din relația Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău

Iulia Sălăgean, fostă nevastă a lui Alex Bodi, vine cu dezvăluiri. Ce a mai rămas din relația Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău
Crăciunul acesta a fost unul cum nu și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu. Departe de Gabi Bădălău, dar cu mama sa și cu o prietenă. Iar acum, un nou scandal!

Situația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nu e deloc una strălucită, după cum au început să clevetească surse din apropierea celor doi, citate de presa mondenă. Crăciunul i-a prins separați.

Iulia Sălăgean aruncă bomba. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio

Bianca și Bădălău se pare că au ajuns din nou să-și arunce cuvinte grele și să se despartă. Cea care i-a dat de gol a fost chiar a doua fostă soție a lui Alex Bodi, cu care Drăgușanu încă are ceva de împărțit. Ce-i drept, un sâmbure de adevăr există în cuvintele Iuliei, pentru că Bianca a stat de Crăciun cu mama și o prietenă, iar Bădălău a preferat să fie cu băieții lui. Mai mult, Iulia susține că a fost spart și contul lui Gabi Bădălău.

„Nu mă cobor eu la nivelul ăsta”

”Nu am de ce să am o problemă cu ea. Nu am avut nici când a fost o trădătoare. Și ca să aflu pe parcurs că s-a despărțit de Gabi, iar odată, la o emisiune ce se dă la miezul nopții, s-a spus că ei i-ar fi frică să nu cumva să mă răzbun eu, cum ea mi-a stricat mie familia, să îl iau eu pe Gabi.

Niște copilărisme din astea, dar nu mă cobor eu la nivelul ăsta, dar prin gândirea asta a ei îmi dau seama că s-a despărțit de Gabi și îi e frică. Dar apropo, și contul lui Gabi a fost închis”, a povestit Iulia Sălăgean la Antena Stars.

Iulia dată în judecată de Bianca pe motiv că-i strică imaginea

Acuzată că i-a spart Instagramul, Iulia va fi dată în judecată de Bianca, blonda menționând că va vorbi cu avocatul ei ca să ”o educe” pe mama copilului lui Alex Bodi. ”Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare.

Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot permite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului”, a spus Bianca Drăgușanu.

Când Bianca spune că nu o cunoaște pe Iulia Sălăgean e deja o minciună. Sunt multe poze cu ele două, fie acasă, fie cu fetițele lor, fie împreună la sală. Ne amintim și de înregistrarea filmată cu cele două amice și Gabi Bădălău, când acuzațiile curgeau gârlă. Abia așteptăm procesul, căci va fi spectacol monden în toată regula.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre