Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur a plâns în fața camerelor de filmat. „M-am simțit neputincioasă, nepregătită, pentru așa ceva”

Iulia Vântur a plâns în fața camerelor de filmat. „M-am simțit neputincioasă, nepregătită, pentru așa ceva”
Iulia Vântur a făcut parte din juriul emisiunii „iUmor” și s-a descurcat extraordinar. A avut parte de un invitat surpriză.

Iulia Vântur a avut două șocuri când a fost invitată să facă parte din juriul emisiunii „iUmor”.

Iulia Vântur s-a pregătit de mică să ia interviuri. De ce i-au dat lacrimile în juriu la „iUmor”

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu spate gol, coafată și machiată ca la carte, Iulia Vântur a arătat ca scoasă din cutie la emisiunea „iUmor”. Spre bucuria lui Bendeac, care n-a scăpat-o din ochi, dar a avut parte de multe înțepături ale blondei. Prima dată când Iuliei i-a tresărit inima a fost atunci când a fost anunțată prezența lui Salman Khan.

Surprizător a fost faptul că Iulia chiar a crezut pentru un moment, că acesta ar fi putut veni, după cum singură a declarat. Un al doilea moment când s-a schimbat față și i-au dat lacrimile a fost când mama sa a venit să facă un roast. Când a văzut-o pe cea care i-a dat viață, Iulia a sărit imediat în brațele ei, pentru a-i da curaj.

„Era băiețoasă, mai ales după ce a început școala”

Într-un scurt interviu pe care l-a acordat reporterilor „iUmor”, mama Iuliei a povestit cum era vedeta în copilărie. „Era băiețoasă, mai ales după ce a început școala. E o fire mult mai curajoasă, eu sunt mult mai pesimistă”, a mărturisit femeia despre care Iulia spune că nu-i place să se afișeze niciodată. De asemenea, mama Iuliei a mărturisit și cum s-a pregătit fiica ei pentru meseria de jurnalist: agăța sfoară la bețele de chibrituri și spunea că are microfon.

“M-am simțit neputincioasă, nepregătită, pentru așa ceva”

Părintele Iuliei susține că a acceptat cu mare greutate să vină la „iUmor”, pentru că a crezut că nu va face față, dar momentul de pe scenă a fost aplaudat.

“În prima fază am refuzat când am fost chemată la iUmor, pentru că nu m-am simțit în stare că voi face face față la o asemenea emisiune, cu un asemenea impact.

M-am simțit neputincioasă, nepregătită, pentru așa ceva. Nu știu de un am avut curaj, probabil pentru dragostea imensă pe care i-o port. O iubesc din tot sufletul meu și mă rog la Dumnezeu să-i fie bine oriunde va merge”, a mai spus mama Iuliei Vântur.

Sursă foto: b1tv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre