Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur își pune partenerul pe un piedestal. „El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial”

Iulia Vântur își pune partenerul pe un piedestal. „El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial”
Iulia Vântur le dă peste nas celor care tot vorbesc că între Iulia Vântur și Salman Khan ar fi ceva probleme.

Iuliei Vântur îi merg toate din plin. Are o carieră demnă de invidiat, ia relația cu Salman Khan o face fericită.

Iulia Vântur își pune partenerul pe un piedestal. „El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial”

Multă vreme, Iulia Vântur nu a vrut să aducă în discuție relația pe care o are cu iubitul său, Salman Khan. Sătulă însă peste de cap de comentariile unor sau altora, vedeta a pus punctul pe I și a vorbit despre cât de mult s-a implicat artistul în cariera sa. Iulia a mărturisit că starul indian îi este și manager și are cea mai mare încredere în el. De asemenea, fosta prezentatoare a spus că în fața unei asemenea personalități ca Salman, a făcut tot ce a putut ca să nu dezamăgească.

„Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional”

”Salman a fost cel care a făcut introducerea. Da (n.r. este managerul ei), și am încredere în sfaturile și „expertiza lui. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat.

Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India.

Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie”, a spus Iulia Vântur, potrivit Viva. Dincolo de latura profesională, toată lumea așteaptă ca cei doi să facă și pasul cel mare, iar Salman Khan să o ducă pe frumoasa lui în fața altarului.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre