Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur se laudă cu Salman Khan, starul de la Bollywood nu pomenește de blondă. Actorul nu vrea să audă de însurătoare

Iulia Vântur se laudă cu Salman Khan, starul de la Bollywood nu pomenește de blondă. Actorul nu vrea să audă de însurătoare
În timp ce Iulia Vântur devine o leoaică când cineva se leagă de iubitul ei, presa străină spune că Salman Khan se comportă ca un bărbat singur și încă nu se gândește la însurătoare. Ultimul interviu al vedetei a dat loc la multe întrebpri.

După 12 ani de relație, Iulia Vântur pare mai îndrăgostită ca niciodată, dar Salman Khan nu dă nici un semn că și-ar dori să aleagă însurătoarea în locul burlăciei.

Presa străină susține că relația lui Salman Khan e misterioasă, mai mult jurnaliștii spun că actorul indian ar fi un bărbat singur, sau „se zvonește că ar fi într-o relație cu Iulia Vântur”. La polul opus, Iulia Vântur pare sigură pe iubirea ei, dar susține că nu se afișează prea mult cu Salman, pentru că în India oamenii păstrează doar pentru ei lucrurile private.

„Când am spus da, cineva a spus nu. Când cine a spus da, eu am spus nu”

Salman Khan nu vrea să audă de însurătoare

Într-un interviu acordat India TV, starul de la Bollywood, Salman Khan a spus cu subiect și predicat motivul pentru care până la vârsta de 57 de ani nu a dus pe nimeni în fața altarului. Actorul a mărturisit că mai are încă timp pentru un mariaj și crede că femeile care au stat lângă el nu au avut încredere că le va face fericite.

Dar Salman nu a adus deloc în discuție numele actualei iubite Iulia Vântur. „În primul caz, căsătoria nu a avut loc!. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un „nu” din ambele părți. Când ambele părți vor spune „da”, căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…)

„Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea”

La 57 de ani, Salman Khan spune că încă mare timp să se însoare

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla”, a mărturisit Salman Khan. Mai mult, recent, vedeta a apărut în ipostaza tandre alături de o altă frumusețe, iar acest lucru i-a tulburat pe fani.

Cu toate astea, Iulia Vântur a mărturisit că lucrurile sunt bune între ei. „Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu ar trebui să ne expunem”, a spus Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre