Simona Ionescu / Redactor Șef

Doi bărbați au fost arestați pentru că au tras în reședința actorului Salman Khan din Mumbai

Doi bărbați au fost arestați pentru că au tras în reședința actorului Salman Khan din Mumbai
Poliția din Mumbai a arestat doi suspecți pentru un incident armat, petrecut în 14 aprilie, în fața reședinței lui Salman Khan din Bandra. Motivul atacului ar fi o răzbunare. Oficialii poliției din Mumbai au declarat că cei doi acuzați au fost prinși în Bhuj din Gujarat luni seara târziu, a informat agenția de știri ANI.

Polițiștii au descris incidentul ca fiind un „atac planificat meticulos”, imaginile de pe camerele CCTV arătându-l pe unul dintre suspecți trăgând spre reședința lui Salman Khan. Atacatorii erau pe motocicletă atunci când au deschis focul.

Conform Hindustan Times, în urma incidentului, ministrul șef din Maharashtra, Eknath Shinde, a vorbit cu Salman Khan la telefon cu privire la incident. Shinde a discutat, de asemenea, cu comisarul de poliție din Mumbai și a sugerat creșterea securității actorului.

Atacatorii lui Salman Khan
Poliția din Mumbai a reușit arestarea a doi dintre atacatori (Foto: Mumbai Police)

Din noiembrie 2022, nivelul de securitate al lui Salman Khan a fost ridicat la Y-Plus din cauza amenințărilor din partea gangsterilor Lawrence Bishnoi și Goldy Brar. Khan a fost, de asemenea, autorizat să poarte o armă de foc personală și a achiziționat un nou vehicul blindat pentru o protecție suplimentară.

Iulia Vântur se afla acasă cu iubitul ei când s-a tras asupra locuinței lui Salman Khan

În total, s-au tras cinci focuri de armă. În timpul atacului, Iulia Vântur se afla și ea acasă, alături de ea și iubitul ei, Salman Khan, mai aflându-se și rude ale celebrului actor. Din fericire, cu toții au scăpat nevătămați.

Așa cum știți, Iulia Vântur are o relație cu actorul de la Bollywood de mai mulți ani. În general, urmând cutuma indiană, cei nu se afișează prea des ca și un cuplu, împreună, la evenimente publice. Este și motivul pentru care, de-a lungul timpului, în spațiul public au fost lansate numeroase zvonuri legate de separarea dintre ei. De fiecare dată, Iulia Vântur le-a dezmințit, precizând că relația cu actorul este una stabilă.

Iulia Vântur se afala și ea acasă cu iubitul ei, când locuința acestuia a fost atacată (Instagram)

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare.”, a declarat recent vedeta.

Răzbunarea, motivul atacului asupra lui Salman Khan și a familiei sale

Polițiștii din Mumbai i-au arestat pe doi dintre atacatorii care au tras focuri de armă asupra reședinței lui Salman Khan. Aceștia sunt Vicky Gupta (24 de ani) și Sagar Kumar Palak (21 de ani). Ei au fost identificați în apropierea unui templu din districtul Kutch din Gujarat. Conform autorităților, amândoi tinerii au recunoscut că au tras mai multe focuri de armă asupra imobilului în care locuiește Salman Khan din cartierul de lux al Mumbaiului.

Conform informațiilor din presa indiană, cei doi atacatori fac parte dintr-o bandă criminală, care are legături cu o sectă religioasă. Atacul ar fi fost un act de răzbunare orchestrat de banda condusă de Lawrence Bishnoi și Goldy Brar. Familia celebrului actor de la Bollywood și-a atras ura acestei secte după ce, în trecut, a ucis două antilope.

Cu toate că incidentul a avut loc în urmă cu peste 20 de ani, membrii grupării respective au promis că se vor răzbuna. Secta, ai cărei adepți sunt și membrii bandei Bishnoi consideră că antilopele sunt sacre, iar ucigând două dintre ele, familia actorului a încălcat principiile sectei.

Sursa foto: Instagram, Mumbai Police

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre