Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur se tratează cu remedii naturale păstrate de la bunica. Ce sfaturi le-a dat fanilor

Iulia Vântur se tratează cu remedii naturale păstrate de la bunica. Ce sfaturi le-a dat fanilor
Iulia Vântur nu poate să reziste să stea departe de România și, revine acasă din ce în ce mai des. Dar frumoasa vedetă are ceva probleme de sănătate.

Ori de câte ori are puțin timp liber, Iulia Vântur dă o fugă acasă. De data asta, a participat la deschiderea noului showroom al Andreei Raicu.

Iulia Vântur se tratează cu remedii naturale păstrate de la bunica. Ce sfaturi le-a dat fanilor

Așa cum i-a obișnuit pe toți, Iulia Vântur a strălucit la acest eveniment dar, din nefericire, a putut să vorbească așa cum și-ar fi dorit jurnaliștii pentru că avea probleme cu vocea. Se pare că totul a început de la o înghețată în fața căreia fosta prezentatoare nu a putut să reziste. Dar Iulia spune că nu-și face probleme, pentru că a recurs la cele mai vechi tratamente naturale pe care le știe de la bunica și mama ei, care nu au dat greș niciodată.

„Nu știu când vin, nu știu când plec”

„Am venit că am ceva de filmat aici, am de achiziționat niște lucruri, am venit cu treabă. Am venit destul de des în ultima vreme, chiar dacă am venit doar două-trei zile.

Asta mi se trage din timpul lockdown-ului, atunci am zis că, de fiecare dată, când sunt prin preajmă sau am posibilitatea să vin în România o să vin să-i văd pe cei dragi și să mă reîncarc cu energia locului. Nu știu când vin, nu știu când plec. În ultimul an, am călătorit atât de mult, la un moment dat și corpul, și mintea, și tot, cedaseră! Casa mea e acolo unde este sufletul meu. (…)

A fost o combinație, mâncasem o înghețată, ăsta a fost motivul inițial. Eu obișnuiesc să stau departe de tot ce e rece, tocmai ca să îmi păstrez vocea. De la înghețată răgușisem, după care am forțat vocea și s-a dus. Azi când m-am trezit, nu aveam voce absolut deloc!”, a mărturisit Iulia Vântur pentru Libertatea.

„Beau un cocktail din ouă crude, dar dimineață nu aveam ouă”

Iulia spune că lucrul care-i face cel mai bine pentru voce este un cocktail din ouă crude. „Îmi aduc aminte de tot ce spunea bunica, mama, de tot felul de terapii. Am încercat remedii din astea naturiste. Beau un cocktail de ouă crude, dar dimineață nu aveam ouă. Nu am avut să-mi fac acest shot care-i foarte bun.

Am încercat și funcționează foarte bine. Mai era un remediu, pentru tuse. Luam o ridiche neagră, o scobeam, puneam zahăr, beam siropul și imediat îmi trecea!”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre