Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur și Salman Khan, uniți de destin. Povestea lor a început cu „așa a fost să fie”

Iulia Vântur și Salman Khan, uniți de destin. Povestea lor a început cu „așa a fost să fie”
De 13 ani, Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o poveste de dragoste ca la Bollywood. Dar nimeni nu a știut până acum cum s-au cunoscut cei.

Iulia Vântur își ține departe de ochii lumii relația cu iubitul Salman Khan. Recent însă, a dezvăluit cum l-a cunoscut pe cel mai iubit actor al Indiei.

Au existat multe zvonuri că Iuliei Vântur i-ar fi cunoștință cu Salman Khan chiar fostul iubit, Marius Moga. Fosta prezentatoare a dezmințit recent acest lucru și a mărturisit că l-a văzut pe cel care i-a devenit iubit nicidecum în India, ci pe „un teren neutru”. Aceasta a mărturisit că a fost doar o întâmplare, dar consideră că unii oameni „apar în viața ta pentru că așa a fost să fie”.

„Evident că suntem foarte bine”

Pentru că au tot apărut zvonuri despre o posibilă despărțire dintre cei doi, Iulia a ținut să mai puncteze odată faptul că „suntem foarte bine”, menționând că a ales să nu-și pună pe tapet povestea de iubirea „pentru că țin la intimitatea mea”. Chiar dacă relația funcționează ca la carte, cei doi nu au însă nici un gând de căsătorie, după 13 ani. Iar unul dintre motive este că actorului i-ar fi frică să facă pasul cel mare.

 „Când am spus da, cineva a spus nu. Când cine a spus da, eu am spus nu”

Salman Khan și Iulia Vântur s-au cunoscut dintr-o întâmplare

Într-un interviu pe care l-a dat la India TV, Salman a spus că deși are 57 de ani, are tot timpul pentru însurătoare și nu se grăbește. În plus, starul Bollywood-ului crede că femeile alături de care a trăit o poveste de iubire nu au avut încredere că vor fi fericite cu vedeta. „Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un „nu” din ambele părți.

„Este doar vina mea”

Când ambele părți vor spune „da”, căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima (…) Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla”, a mărturisit Salman Khan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre