Simona Ionescu / Redactor Șef

Ivanka Trump, poze rare din intimitatea familiei. Apare și bunicul Donald în imagini

Ivanka Trump, poze rare din intimitatea familiei. Apare și bunicul Donald în imagini
Fiica lui Donald Trump suferă de nostalgie zilele acestea. Ivanka Trump, în vârstă de 39 de ani, a publicat pe Instagram câteva fotografii rare în care apar cei trei copii ai ei împreună cu bunicul Donald Trump. Imaginile au fost capturate la Casa Albă pe 24 noiembrie, nefiind împărtășite până acum publicului.

Ivanka Trump este căsătorită cu Jared Kushner, investitor imobiliar și dezvoltator și au împreună trei copii: Arabella, Joseph și Theo. Fiica fostului președinte american s-a convertit la iudaism pentru a se putea căsători cu Jared. 

Conform unor surse, s-ar părea că Ivanka are în plan să scrie o carte despre experiența ei ca fiica de președinte american, mai ales că a fost și consilieră pentru tatăl ei, în cei patru ani la Casa Albă. Ivanka a scris deja două cărți: „Cartea Trump” în 2009 și „Femeile care lucrează” în 2017. Sursa a sugerat că interesul potențial al Ivankai de a scrie o a treia carte ar fi că „ea dorește să clarifice o listă lungă de probleme, inclusiv să-și confrunte criticii”.

Sursa foto: Instagram

Poze din intimitatea Casei Albe. Bunicul alături de nepoți

Până să lanseze o nouă carte, Ivanka suferă de nostalgie așa că a împărtășit pe Instagram o serie de poze cu cei trei copii ai ei, alături de Donald Trump. Micuții apar foarte veseli în imagini, în timp ce bunicul lor le acordă toată atenția. 

Sursa foto: Instagram

Fotografiile au fost realizate anul acesta pe 24 noiembrie, iar într-una din ele băiețelul mai mic al Ivankai, Theo, fuge la bunicul său și îl ia în brațe. Toți copiii sunt îmbrăcați festiv și zâmbesc din fața Biroului oval. Copiii Trump-Kushner au haine de iarnă bleumarin în toate imaginile, cu excepția ultimei, care îl înfățișează pe Theo în costumul său gri și cravată bleumarin.

Sursa foto: Instagram

Postarea a fost un succes printre susținătorii lui Trump și a primit peste 80.000 de aprecieri în doar o oră. Fanii au lăsat comentarii în care l-au lăudat pe Trump și fotografiile „prețioase”.

Lidia Buble are pofte! De ce nu se poate opri din mâncat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre