Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador e pe val. Toate domnișoarele trag la el ca la miere

Jador e pe val. Toate domnișoarele trag la el ca la miere
Domnișoarele se țin scai de Jador, cu atât mai mult cu cât, pe lângă concertele din țară și din străinătate, va avea propria emisiune la televizor. Manelistul e pe val.

După ce Cruduța s-a străduit să îi atragă atenția, dansând pe una din melodiile lui și postând înregistrarea pe rețelele sociale, ultima noutate e că Jador ar fi curtat de o vloggeriță celebră. Manelistul a intrat în grațiile multor domnișoare, iar unele dintre ele sunt absolut celebre.

Fanii cântărețului au observat că între Skivo și Jador există ceva. Cei doi au filmat un clip împreună. Să fie doar publicitate încrucișată sau altceva?

„Jador și Skivo se țin de mână”, „E moartă Skivo după Jador”, „E moartă după el…se vede clar”, sunt câteva dintre comentariile internauților. În clip, Jador, care apare alături de Skivo, o roagă pe vloggeriță să recunoască faptul că este îndrăgostită de el. Cei doi s-au întâlnit într-o sală de dans, unde altă internaută filma un dans pe una diun melodiile tânprului. „Sunt îndrăgostită de Jador! Nu vreau să recunosc la un popor. Lăsați în comentarii dacă mă potrivesc cu Skivo”, a spus Jador pe vlog.


De ce s-au apucat pompierii din Timiș să danseze după melodia Jerusalema Challenge

Salată bombă de vitamine


Vloggerița nu a vrut să recunoască în înregistrare, dar nici nu a infirmat, ceea ce ne face să credeam că s-ar putea să fie o idilă între cei doi.

Ella a suferit mult după Jador

Manelistul a devenit celebru după ce a participat în emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D. Fostul concurent a fost curtat de mai multe fete, iar cea care a suferit cel mai mult după el a fost Ella. Relația cu Ella s-a terminat prost. Deși aceasta a semnalat că era super-îndrăgostită, Jador a fost cel care nu i-a dat așa multă importanță.

„Dacă simțeam ceva mai mult, probabil eram împreună acum. N-a fost să fie. Dacă te credeam atât sinceră cu mine, jur că erai cu mine. Nu te-am simțit nici măcar atât. Știți de ce am făcut treaba asta? Din frustrare că a plecat, jur. Bă, dar n-o mai vreau. O femeie care pleacă de lângă mine n-o mai vreau în viața mea niciodată”, i-a spus Jador Ellei.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre