Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador le pune în încurcătură pe domnițele care îl asaltează cu propuneri. Cântărețul nu suportă acest tip de fete

Jador le pune în încurcătură pe domnițele care îl asaltează cu propuneri. Cântărețul nu suportă acest tip de fete
Pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, Jador se mândrește că e unul dintre maneliștii cu studii superioare. Și foarte exigent la femei...

Când vine vorba de o femeie, Jador este extrem de atent cu cine iese pe stradă. Și asta pentru că nu-i plac femeile „care se joacă cu sentimentele”.

Jador le pune în încurcătură pe domnițele care îl asaltează cu propuneri. Cântărețul nu suportă fetele de oraș

Sunt multe domnițele care ar face orice să-i atragă atenția lui Jador și să smulgă cu el promisiunea de a ieși măcar la o cafea. Ce nu știu fetele, este că el este extrem de atent cu ce femeie se prezintă în lume, iar dacă nu e serioasă, ar face bine nici măcar să nu intre în discuție cu el. Pentru că se va lovi imediat de un refuz.

Recent, el a postat o discuție pe care a avut-o cu o domnișoară ce se dădea îndrăgostită de el și convinsă că atunci când o va vedea, va ceda în fața frumuseții sale. Doar că Jador nu e atât de ușor de convins.

Până acum a avut ochi doar pentru Georgiana

”Nu, ești o fată mișto, dar nu ești genul meu de femeie. (…) E greu cu mine fetili di oraș”, a spus Jador, dând de înțeles că el preferă fetele care nu pleacă noaptea de acasă și sunt gospodine. Despre femeile pe care le-a avut Jador nu se știu prea mult, singura domnișoară despre care a vorbit fiind doar fosta sa iubită, Georgiana Elisei.

În scandal cu DeSanto

Recent, Jador a intrat în scandal cu un coleg breaslă, e vorba de Ovidiu DeSanto, acesta cerându-i cântărețului să renunțe la numele de scenă dacă nu îi dă 100.000 de euro. Și ca să se facă auzit, i-a trimis și o somație, iar Jador l-a dat în judecată. Până când lucrurile se vor rezolva, cântărețul face ce știe mai bine, iar românii fac eforturi mari ca să-l poată avea la evenimentele cele mai importante din viață.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre