Simona Ionescu / Redactor Șef

Janet Jackson dezvăluie secretele familiei. Toate aceste celebrități fac parte din marele clan

Janet Jackson dezvăluie secretele familiei. Toate aceste celebrități fac parte din marele clan
În vârstă de 58 de ani, Janet Jackson este la fel de cunoscută ca și  celebrul ei frate, Michael. Cu o carieră muzicală puternică și cu o viață expusă de-a lungul decadelor, nimeni nu ar fi crezut că artista ar putea oferi încă surprize. Și, totuși, asta s-a întâmplat.

Nu o să vă vină să credeți ce arbore genealogic nebunesc are Janet Jackson. Și, implicit, celebrul ei frate, regretatul Michael Jackson. În mod curios, aceste lucruri nu s-au știut până acum.

Janet Jackson a dezvăluit secretele familiei. Toate aceste celebrități – Stevie Wonder, Tracy Chapman și Samuel L. Jackson – fac parte din marele clan. Practic, este verișoară cu toate aceste super- vedete.

În vârstă de 74 de ani acum, Stevie Wonder este un cântăreț, compozitor, multi-instrumentist și producător american. Este orb din naștere. A semnat un contract cu casa de discuri Motown la vârsta de 11 ani și continuă să cânte pentru aceasta și în ziua de azi. Are 30 de albume lansate și numeroase premii Grammy în palmares, pe lângă multe altele.

Tracy Chapman, 60 de ani, este o cântăreață cunoscută în special pentru melodiile sale, hituri, „Fast Car” și „Give Me One Reason”. A fost recompensată și ea cu patru Grammy de-a lungul carierei.  

Ajuns la 75 de ani, Samuel L. Jackson, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Actor și producător american de film și televiziune, este bine-cunoscută relația sa specială cu Morgan Freeman, care i-a fost și mentor.

Janet Jackson, arbore genealogic nebunesc

Janet Jackson a dezvăluit că toți aceștia sunt verișorii ei. Cântăreața de 58 de ani, a făcut aceste afirmații în cadrul emisiunii BBC Radio 2 Breakfast Show, marți, 13 august, când a dialogat cu Scott Mills.

„Cineva mi-a spus mai devreme, ești înrudită cu Stevie (Wonder)?” a întrebat Mills. „Este vărul nostru” a răspuns Janet. „Nu mulți oameni știu asta. Este vărul nostru din partea mamei. La fel și Tracy Chapman”, a continuat cântăreața, care nu s-a oprit și a mai spus: „La fel și Samuel Jackson”.

Este de amintit că, în ciuda afirmației lui Janet, Samuel L. Jackson a negat cu ceva timp în urmă că ar fi înrudit cu faimoasa familie Jackson. Într-un interviu din 2017, actorul din „Pulp Fiction” a răspuns simplu: „Nu” după ce a fost întrebat: „Este Samuel L. Jackson înrudit cu Michael Jackson?”

Samuel L. Jackson susține că nu se înrudește cu familia lui Janet Jackson (Instagram)

Pe numele său complet Janet Damita Jo Jackson, artista e cântăreață, textieră, actriță, dansatoare și compozitoare. Născută în orașul Gary, Indiana din Statele Unite ale Americii, Janet Jackson este cel mai tânăr copil al familiei Jackson, din cei 10 frați.  Cinci dintre frații ei, inclusiv regretatul Michael Jackson, au format trupa Jackson 5. Michael a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, cauzat de o combinație letală de sedative și propofol.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre