Simona Ionescu / Redactor Șef

Jean de la Craiova își caută partener pentru America Express. „La nebunia mea, două luni pe frontul ăla….”

Jean de la Craiova își caută partener pentru America Express. „La nebunia mea, două luni pe frontul ăla….”
Simpaticul Jean de la Craiova și-a anunțat fanii că a primit o ofertă de a participa la America Express. Recunoaște că îi surâde ideea, dar are o singură problemă: nu are partener.

Jean de la Craiova a făcut un video pe TikTok în care le-a spus fanilor că a primit ofertă de a merge în cel mai tare show, America Express. Artistul le-a cerut părerea fanilor cine ar fi cel mai potrivit partener pentru a participa la o asemenea emisiune.

Jean de la Craiova recunoaște că s-a gândit să facă echipă cu Vali Vijelie, doar că există o problemă. Nici unul, nici altul nu stau bine la capitolul limbi străine. Și crede că cel mai extraordinar partener ar fi Pepe, doar că acesta nu are timp pentru că filmează de zor la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

„Aș prefera partener, nu parteneră, ca să plecăm doi, să venim trei”

„Am primit o ofertă și vreau să-mi dați un sfat. Să merg în America Express și mi-e așa ciudat… să mănânc eu nebunii d-alea… Dar nu e asta, că merg, fac eu față, pe limba mea îi zăpăcesc eu pe ăia. Spaniolă trebuie să mai învâț. Dacă aș pleca, îmi trebuie un partener. Și trebuie să fie și puțin compatibil cu mine, ca să pot să fac show, să fie mișto.

@camatarutiktok

#jeandelacraiova #camatarutiktok #andra #video #2024

♬ sonido original – Camataru Tiktok

Cam cine ar fi bun sau bună să meargă cu mine? Voi știți mai bine. De când mă gândesc. Aș merge dacă găsesc partenerul sau partenera potrivită. Aș prefera partener, că parteneră… să nu plecăm doi să venim trei. La nebunia mea, două luni acolo, pe frontul ăla.

„Sau eu cu Vârciu, mă omor cu el”

L-aș lua pe Vali cu mine ,dar nu vrea să mearg Vijelie că nu prea le are nici el, nici eu, cu limba spaniolă. Vă dați seama ce se întâmplă cu noi în mașină cu șoferii, să nu știm să vorbim engleză, spaniolă nici eu, nici el? Ne lasă ăia pe câmp. Mă gândeam la Connect-R. Cred că mai fost el că ăsta mai știe engleză, spaniolă. Cu Pepe aș merge, dar nu are timp că filmează la „Te cunosc de undeva”. Că era mișto Pepe. Sau eu cu Vârciu, mă omor cu el. Dar are și ăla filmări, are un film…”, a mărturisit Jean de la Craiova.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre