Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez s-a bucurat ca un copil de bradul de Crăciun. Iată cum a ales să-l împodobească!

Jennifer Lopez s-a bucurat ca un copil de bradul de Crăciun. Iată cum a ales să-l împodobească!
Jennifer Lopez e îndrăgostită de sărbătoarea Crăciunului, iar atunci când împodobește bradul, e asemenea unui copil. Artista n-a rezistat și a arătat opera de artă și fanilor săi.

Jennifer Lopez se simte copil ori de câte ori vine Crăciunul. Frumoasa vedetă a făcut anul acesta un brad deosebit.

Jennifer Lopez a îmbrățișat pe deplin spiritul festiv în acest sezon, lucru care se vede în ținuta ei recentă. Vedeta a postat pe contul de socializare imagini cu bradul de Crăciun din interiorul superbei case unde locuiește cu Ben Affleck. Fanii au fost plăcut surprinși de felul în care a fost împodobit bradul.

Jennifer și-a asortat ținuta cu bradul de Crăciun

Demnă de laudă a fost și ținuta lui Lopez, care se potrivește perfect cu felul în care a fost decorat bradul, globuri aurii și albe.

Cum și-a împodobit Jennifer Lopez bradul anul acesta. Sursă foto: instagram

Vedeta a optat pentru o fustă din brocart alb-deschis imprimată peste tot cu fluturi metalici și strânsă în talie cu o curea încrustată cu pietre prețioase. Fusta festivă a fost asortată cu o cămașă albă simplă și cu o pereche superbă de sandale, în auriu și argintiu strălucitor, cu un detaliu pe fiecare pantof: o albină aurie.

Manichiura a fost asortată cu machiajul

Se știe că Lopez iubește Crăciunul, motiv pentru care anul trecut, a stabilit și temă, care a fost „colibri”. Deși nu a dezvăluit tema din acest an, florile de pe bradul ei și motivele de fluturi și albine de pe ținuta ei sugerează că anul acesta ar putea opta pentru o atmosferă inspirată de grădină.

Imaginea de femeie fatală a fost întregită de bijuterii simple, dar prețioase, e vorba de o brățară de aur masiv la o mână și cercei cu perle argintii. De asemenea, vedeta a avut o manichiură într-o nuanță caldă, care s-a potrivit perfect cu machiajul. În prezent, Lopez se pregătește pentru lansarea mult-așteptatului nou album „This is Me… Now”, care va fi avea loc împreună cu un film pe Prime Video, pe 16 februarie 2024.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre