Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez trăiește cu teama că nu se va mărita cu Jen Affleck. Prima lor nuntă s-a anulat pe ultima sută de metri

Jennifer Lopez trăiește cu teama că nu se va mărita cu Jen Affleck. Prima lor nuntă s-a anulat pe ultima sută de metri
Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt extrem de atenți la fiecare detaliu despre nunta lor.

Jennifer Lopez își dorește din tot sufletul ca nunta cu Ben Affleck să iasă așa cum visează. Dar totuși, are o mare temere.

Jennifer Lopez trăiește cu frica că nu se va mărita cu Jen Affleck. Copiii vedetelor dau o mână de ajutor

Potrivit declarațiilor unei surse, cei doi iubiți fac tot ce pot pentru ca nunta să fie ca la carte și au planificat fiecare detaliu, așa că s-au implicat și copiii cuplului din căsătoriile anterioare. „Cel mai bun prieten al lui Ben, Matt Demon, va fi invitat la nuntă, dar nu va avea niciun rol oficial – precum cel de cavaler de onoare. Fratele lui Ben, Cassey Affleck, va fi omul lui de încredere, în timp ce copiii cuplului din căsniciile lor anterioare vor fi și ei implicați”, a declarat sursa.

Cei doi nu vor sub nici o formă să fie expuși, așa că nu au fost interesați de nici o ofertă pentru fotografii exclusive.

Invitații vor afla unde se va ține nunta cu câteva zile

Jennifer și Ben au cerut discreție totală, așa că nimeni nu va afla unde va fi nunta, decât cu doar câteva zile înainte de marele eveniment. „Matt și alți invitați nu vor afla unde merg decât cu câteva zile înainte de nuntă”, au mai spus sursele.

Chiar dacă lucrurile merg foarte bine, totuși Jennifer are o mare temere, să nu pățească la fel ca prima dată când a vrut să facă nunta cu Ben și totul s-a anulat pe ultima sută de metri.

Cum a fost cerută în căsătorie

Jennifer a anunțat că a fost cerută în căsătorie la începutul anului, când a postat un mesaj amuzant. „Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a așezat în genunchi și m-a cerut în căsătorie. Am fost luată pe nepregătite, m-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp.

Mi-am dat seama că, după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou, am rămas cu adevărat fără cuvinte și el spus: „Este un da?” Am spus da, desigur că este un da…”, a spus vedeta.

Sursă foto: ok magazine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre