Simona Ionescu / Redactor Șef

John Travolta, mândru la brațul unei superbe domnișoare. Actorul a ajuns la 70 de ani

John Travolta, mândru la brațul unei superbe domnișoare. Actorul a ajuns la 70 de ani
John Travolta a pășit mândru pe covorul roșu la brațul unei superbe domnișoare, iar toată lumea l-a complimentat atât pe el, cât și pe tânăra în cauză. Actorul are 70 de ani, dar nu își arată deloc vârsta.

John Travolta și regretata actriță Kelly Preston au fost împreună timp de 29 de ani, din 1991 până în 2020, când Kelly s-a stins din viață din cauza unui cancer la sân cu care s-a luptat timp de doi ani. De atunci, John Travolta și-a plâns soția care i-a fost alături și pe care a iubit-o atât de mult.  Iar recent, Travolta s-a afișat la brațul unei superbe domnișoare, care seamă atât cu el, cât și cu Kelly Preston. 

La evenimentul de celebrare a 30 de ani de la lansarea filmului „Pulp Fiction”, care a avut loc în Los Angeles pe data de 18 Aprilie anul acesta, John Travolta a pășit pe covorul roșu alături de Ella Bleu Travolta, fiica sa în vârstă de 24 de ani, care l-a însoțit. 

John Travolta, la braț cu fiica sa. Ella Bleu are zâmbetul mamei ei 

Ella Bleu a strălucit într-o rochie midi cu motive florale abstracte și pantofi clasici, negri, în timp ce pășea alături de tatăl ei, John Travolta, îmbrăcat modern și tineresc într-o pereche de blugi de culoare albastru închis și o cămașă albă cu nasturi care se zărea sub puloverul negru și sacoul în aceeași culoare. Zâmbetul lui Ella Bleu aduce aminte de mama ei, actrița Kelly Preston, a cărei frumusețe a moștenit-o tânăra. 

John Travolta a pășit mândru pe covorul roșu alături de fiica sa, Ella Bleu Travolta

Cei doi s-au simțit bine alături de distribuția peliculei „Pulp Fiction”, printre care Uma Thurman și Samuel L. Jackson. Marele absent a fost Bruce Willis, care suferă de demență frontotemporală, astfel că nu a putut fi prezent la eveniment. 

John Travolta și Kelly Preston au avut trei copii împreună 

Pe lângă Ella Bleu, John Travolta și Kelly Preston au mai avut doi fii: pe Jet, care a murit în 2009 la vârsta de 16 ani și pe Benjamin, în vârstă de 13 ani. De-a lungul anilor, duo-ul tată-fiică s-a implicat și în diverse proiecte, inclusiv reclame pentru evenimente de mare amploare precum Super Bowl și PlayStation.

John Travolta și Kelly Preston au avut împreună 3 copii

„Întotdeauna sunt încântată la ocazia de a face ceva cu tatăl meu și întotdeauna ne distrăm cel mai mult atunci când facem ceva împreună”, a spus Ella, care s-a implicat și ea în industria de divertisment. 

Ella Bleu și John Travolta au o relație extraordinară 

Cu ocazia împlinirii a 70 de ani a tatălui său, Ella i-a adus un omagiu și pe Instagram.

„La mulți ani pentru omul care este întotdeauna lângă mine și care aduce mereu lumină și frumusețe în această lume. Te iubesc până la Lună și înapoi”, a scris Ella Bleu. Travolta a răspuns în comentarii: „Și voi fi întotdeauna lângă tine, Ella, fetița mea.”

John Travolta și fiica sa, Ella Bleu, au o relație tată-fiică de invidiat

„Este o persoană independentă. Este grațioasă, generoasă, stăpânită, plină de grație și superbă. Nu știu cum a devenit astfel și nu am niciun merit în afară de faptul că o ador,” spunea John Travolta despre fiica sa în 2019. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre