Simona Ionescu / Redactor Șef

Jose Mourinho, despre prietenia de o viață cu Giovanni Becali. Celebrul antrenor își mărită fata

Jose Mourinho, despre prietenia de o viață cu Giovanni Becali. Celebrul antrenor își mărită fata
Vineri, 24 mai 2024 a avut loc dineul oficial dinaintea meciului de retragere al Generației de Aur care va avea loc sâmbătă, 25 mai, de la 20:30. Adversarii sunt conduși de celebrul Jose Mourinho, prieten de o viață cu Giovanni Becali.

Unul dintre cei mai buni antrenori din lume, Jose Mourinho, care va conduce echipa adversarilor Generației de Aur, „Legendele lumii” în meciul de retragere de sâmbătă, 25 mai, a vorbit cu drag despre Giovanni Becali. Prietenul său de o viață.

Dineul premergător meciului de pe Arena Națională

Mourinho, fericit alături de Giovanni Becali, prietenul de o viață. Sursă foto: GSP

Jucătorii din „Generația de Aur” și adversarii lor din „Legendele lumii” vor sosi la Arena Națională încă de la ora 18:30. Potrivit organizatorilor, meciul se va juca în fața a nu mai puțin de 50.000 de iubitori ai fotbalului, iar la ora 19.00 Loredana Groza va susține un concert.

Jucătorii vor ieși la încălzire la ora 19.45.

Vineri a avut loc și dineul premergător meciului de pe Arena Națională, iar o echipă de jurnaliști moldoveni l-au întrebat pe celebrul antrenor Jose Mourinho ce cuvânt știe să rostească în limba română. „Știu un singur cuvânt în limba română: Becali”, a spus acesta stârnind amuzamentul tuturor.

Dineul a avut loc la hotelul Radisson din București, iar marii fotbaliști ai României, Marius Lăcătuș, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Mircea Sandu, au fost așteptați de fani, cărora le-au dat autografe. Cea mai spectaculoasă apariție a fost a lui Jose Mourinho care a venit la pas, pe Calea Victoriei, alături de Giovanni Becali.

O prietenie de o viață

Despre prietenia celor doi a vorbit și Gigi Becali, care a mărturisit că „ei, Giovanni și Mourinho, vorbesc mereu, sunt prieteni, eu n-am treabă, doar atunci când a venit la București. L-a întrebat „îl cunoști pe Gigi” și mi-a spus „cum să nu-l cunosc, că-l știe toată Portugalia”.

„Cred că va fi un sfârșit natural al carierei mele, să merg acasă”

Într-un interviu acordat pentru Antena 3 CNN, Jose Mourinho a declarat că cea mai mare realizare din carieră sunt „2 finale europene cu Roma, imposibil de atins”, dar și de faptul că se gândește să preia cârma naționalei Portugaliei, spre finalul carierei.

„Vreau să joc 2, 3 meciuri pe săptămână. În acel sens, o slujbă la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmărești jucătorii, să îi alegi.

Nu ai timp de antrenament. Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial. (…) Cred că va fi un sfârșit natural al carierei mele, să merg acasă”, a spus antrenorul.

Jose Mourinho, despre prietenia de o viață cu Giovanni Becali. „Ne susținem unul pe celălalt”

Becali și Mourinho, o prietenie de o viață

De asemenea, Mourinho a menționat că este foarte fericită că fiica sa se căsătorește și familia se ocupă ca totul să iasă așa cum își dorește. „În acest moment familia este fericită și ocupată pentru că fiica noastră se va căsători în curând. Așa că este o emoție plăcută să îmi văd copilul, nu mai este un copil, are 28 de ani, că o va face”, a spus antrenorul vizibil emoționat.

De asemenea, a menționat că este o ocazie specială meciul cu Generația de Aur, dar cel mai important pentru el este prietenia care îl leagă cu Giovanni Becali. „Giovanni Becali este un prieten de lungă durată. Suntem prieteni de mulți ani și ne sprijinim reciproc. Avem vieți dificile. Viața de fotbalist nu este cum cred oamenii că este. Uneori este dificil. Ne susținem unul pe celălalt de foarte mult timp”.

„Sunt fericit să dau puțin din mine la acest eveniment important pentru țară”

„Și, apoi bineînțeles, meciul este un meci important pentru o Generație de Aur, la care sunt foarte fericit să particip. Cu ani în urmă, am fost antrenorul multor băieți care vin din multe țări. Și dacă este adevărat ce mi s-a spus, un stadion plin de oameni și oameni foarte fericiți să participe la acest eveniment, sunt fericit. (…) Sunt fericit să dau puțin din mine la acest eveniment important pentru țară”, a declarat Jose Mourinho.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre