Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurat de la Chefi la Cuțite, probleme cu o instituție a statului. Soția acestuia este și ea vizată

Jurat de la Chefi la Cuțite, probleme cu o instituție a statului. Soția acestuia este și ea vizată
Unul dintre jurații emisiunii Chefi la Cuțite are probleme cu o instituție a statului. Soția acestuia nu stă nici ea prea bine, căci este vizată direct în același dosar.

Unul dintre jurații de la Chefi la Cuțite a ajuns în atenția publică, de data aceasta nu cu ceva ce are legătură cu emisiunea sau meseria de bucătar. Chef Alexandru Sautner și soția sa, Flavia, sunt vizați direct de ANAF, iar problema este cât se poate de serioasă. 

Alexandru Sautner, în vârstă de 56 de ani, este unul dintre cei patru chefi care i-au înlocuit pe celebrii Cătălăin Scărlătescu, Sorin Bontea și Sorin Dumitrescu, după ce aceștia au refuzat să mai filmeze cel de-al 13-lea sezon. Plecat din România de la vârsta de 21 de ani, chef-ul a lucrat șapte ani în domeniul gastronomiei. Și-a deschis apoi în Stuttgart în total trei restaurante, potrivit presei. 

Alexandru Sautner, dat în judecată de ANAF 

Se pare că noul jurat întâmpină probleme, căci a fost dat în judecată de ANAF, din cauza unor datorii la stat pe care nu le-ar fi plătit. Parte din dosar ar fi și soția sa, Flavia, cu care bucătarul are bunuri în comun.

Chef Alexandru Sautner are probleme cu ANAF.
Sursa foto: Facebook

Direcţia Generală Regională A Finanţelor Publice Bucureşti – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov i-a taxat, iar ANAF i-a dat în judecată pe cei doi și a cerut partajul judiciar. Primul termen al procesului va avea loc în luna mai, potrivit evz.ro, care citează Cancan. 

ANAF cere scoaterea la licitație a unor bunuri

Suma pe care o datorează Sautner la ANAF se pare că ar proveni din impozite neplătite și este una deloc de neglijat. În aceste condiții, ANAF țintește scoaterea la licitație a unor bunuri care le aparțin lui Alexandru și soției lui, Livia. 

Cei doi au afaceri separat. Juratul de la Chefi la Cuțite a înregistrat nu mai puțin de opt firme, dintre care doar cinci mai funcționează în momentul de față, mai menționează sursa citată. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre