Simona Ionescu / Redactor Șef

Juratul de la „Chefi la cuțite” are probleme mari de vedetă în vacanță. A început sa anunțe lumea

Juratul de la „Chefi la cuțite” are probleme mari de vedetă în vacanță. A început sa anunțe lumea
Juratul Ștefan Popescu de la „Chefi la cuțite” nu a visat niciodată că va deveni un bucătar celebru. El și-a descoperit pasiunea pentru gătit târziu, dar acum este un adevărat maestru în bucătărie. Este foarte activ pe rețelele de socializare, unde împărtășește frecvent ponturi culinare și rețete. Ne învață cum să gătim corect și multe altele.

Aflat în pauză de filmări pentru noul sezon „Chefi la cuțite”, cel cu numărul 14, chef Ștefan Popescu se confruntă cu probleme mari în vacanță. Noul statut de vedetă i-a adus și mari neplăceri. El a descoperit acest lucru pe propria piele, în timp ce se află în a doua săptămână de vacanță, în Turcia. A plecat cu familia în Kushadasi.

Juratul de la „Chefi la cuțite” și-a găsit pasiunea târziu

Juratul Ștefan Popescu de la „Chefi la cuțite” și-a început cariera în arta culinară târziu, la 25 de ani. Acum, la 47 de ani, chef Ștefan Popescu nu își poate imagina viața fără meseria pe care o practică cu pasiune. Recent, el a povestit despre începuturile sale și despre parcursul său până a devenit unul dintre jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 13.

Chef Ștefan Popescu de la „Chefi la cuțite” a ajuns să vadă și fața neplăcută a statutului de vedetă (Instagram)

Totul a început în anul 2000, când, în căutarea unei schimbări de carieră, și-a depus CV-ul la un hotel nou deschis. A fost surprins când a fost ales pentru postul de bucătar: „Nu prea am stat pe lângă mama în bucătărie, dar la țară, la bunici, îmi plăcea să curăț morcovii și să toc verdeața… Nu am considerat-o atunci ca pe o pasiune, să zic: «Asta vreau să fac de la 15-16 ani!». M-am apucat târziu, totuși, la 24 – 25 de ani“, povestea chef-ul.

Probleme mari de vedetă în vacanță

Aflat în vacanță în Turcia, simpaticul jurat a aflat că, în numele lui, a fost creat un cont fals pe rețelele sociale. Este folosită o fotografie a lui, din cele oficiale din timpul filmărilor sezonului trecut al show-ului „Chefi la cuțite”. În plus, persoana din spatele contului fals a început să abordeze diverse femei, complimentându-le și menționându-le că acela ar fi contul său privat unde face ce vrea, în timpul lui liber.

Chef Ștefan Popescu cere ajutorul fanilor ca să scape de contul fals deschis în numele lui (Instagram)

„Bună, frumoasa mea fană! Acesta este contul meu privat curent controlat de mine pentru interacțiunea în timpul liber. Vă mulțumim pentru sprijin și pentru comentariile calde. Sper că nu încetați să vizionați conținutul meu de gătit”, ar fi fost unul din mesajele transmise de bucătar unei admiratoare.

Chef Ștefan Popescu cere ajutorul fanilor

Practic juratul de la „Chefi la cuțite” se confruntă cu o problemă care e prezentă deseori în viețile tuturor vedetelor. În numele fiecărei mari vedete există cel puțin  un cont fals deschis, evident, fără acord. Devenit celebru prin intermediul emisiunii de la Antena 1, chef-ul are acum de gestionat prima sa situație delicată adusă la pachet de statutul de vedetă.

Imediat ce a aflat de existența contului fals de pe rețelele sociale, de pe care se mai și interacționa cu femeile, chef Ștefan Popescu a anunțat tot pe rețelele sociale și a cerut ajutorul fanilor reali. „Cineva a făcut un cont fals și trimite mesaje de acest gen în numele meu. Nu dați curs acestor mesaje și raportați profilul”, a transmis îndrăgitul jurat de la Antena 1.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre