Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurnalista-primar, în spital. Va fi operată departe de casă

Jurnalista-primar, în spital. Va fi operată departe de casă
A surpirns pe toată lumea, inlcusiv pe colegii săi de la PRO TV, când a anunțat că va candida la funcția de primăriță. Lumea a votat-o, dar nu poate rezista cu durerile de ceafă. Trebuie să fie operată urgent.

Un anunț trist de Sărbători. Fosta prezentatoare PRO TV este nevoită să plece departe de casă, într-un județ care se confruntă cu pandemia COVID-19, pentru a fi operată de urgență. Ea e optimistă.

Jurnalista-primar, în spital. Va fi operată departe de casă

Elena Lasconi, primăriţa de la Câmpulung Muscel şi fostă vedetă PRO TV, se va opera în această săptămână la Cluj Napoca din cauza unei probleme în zona cervicală.

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri (n.r.18 decembrie) sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenţie pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aştept operaţia şi sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, a scris Elena Lasconi luni 14 decembrie pe pagina sa de Facebook.

Înainte de a pleca să se opereze, Elena Lasconi le-a dat o veste bună câmpulungenilor: „Suntem pe ultima sută de metri cu documentaţia pentru a obţine fonduri europene. Este vorba de o investiţie de aproape 18 milioane de lei. În cazul în care proiectul va fi aprobat, până la sfârşitul anului 2023 vom racorda la reţeaua de gaze naturale 1124 de gospodării din Câmpulung Muscel. Acum am semnat ultimele documente”.

Cine este Elena Lasconi, jurnalista-primar

Elena Lasconi are 48 de ani. Ea s-a născut în Hațeg, într-o familie de oameni simpli. Aproape 25 de ani a lucrat la PROTV. Consideră că jurnalismul este o meserie binecuvântată pentru că în decursul timpului, prin știrile și reportajele sale, a reușit să salveze oameni de la moarte, să schimbe viața altora în bine.

A bătut țara în lung și în lat, îi cunoaște frumusețile, dar și slăbiciunile, îi știe punctele tari, dar i-a văzut și vulnerabilitățile. Și a văzut cât de mult rău poate aduce corupția. De 15 ani locuiește la Câmpulung Muscel.


Președintele Klaus Iohannis amână desemnarea premierului. Partidele n-au fost în stare să-l convingă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre