Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurnalistul a pus pe tapet problemele cu Andreea Antonescu. Fostul iubit acuză: „Fetița mea nu a fost alăptată”

Jurnalistul a pus pe tapet problemele cu Andreea Antonescu. Fostul iubit acuză: „Fetița mea nu a fost alăptată”
Când s-au cunoscut, au crezut că sunt suflete pereche, iar din marea lor iubire a venit pe lume un îngeraș. Dar problemele s-au ținut lanț, iar fostul iubit al Andreei Antonescu, jurnalistul Victor Vrânceanu a spus tot ce nu s-a știut până acum.

În timp ce Andreea Antonescu petrece momente de vis în America, la fostul soț și tatăl primei sale fetițe, problemele cu fostul iubit, jurnalistul Victor Vrânceanu s-au acutizat.

Dacă până acum n-a scos nici un cuvânt privind relația cu Andreea Antonescu, Victor Vrânceanu a dat declarații incendiare. Jurnalistul spune că înainte de a pleca în America Express fosta sa iubită știa că e însărcinată și are dovezi în acest sens. De asemenea, acesta explică și motivul pentru care artista nu-l lasă să-și vadă copilul.

Jurnalistul Victor Vrânceanu: „Nu am fost de acord să plece cu fetița mea”

„Am încercat tot ce am putut să mă înțeleg, dar nu se poate. Ținând cont de notorietatea Andreei, am încercat să rezolv totul acasă. Dar ea a intentat două procese. Ea e plecată acum în America cu fiica mea, Victoria, două luni și jumătate. Eu nu am fost de acord, pentru că un copilaș de un an și ceva luni, e evitat să aibă zboruri lungi și cu escală. Nu a vrut sub nici o formă să lase copilul cu mine și bunicii ei”, a spus Victor Vrânceanu. Bărbatul susține că și fiica cea mare a fost crescută tot de bunici, Andreea „ocupându-se de cea mică doar de șase luni”.

„În primele șase luni de viață ale Victoriei, copilul a stat integral la mine și la părinții mei”

Victor spune că s-a despărțit de Andreea din nimicuri

De asemenea, jurnalistul susține că primele șase luni de viață Victoria a stat integral la el și la părinții lui, nu la vedetă. „Fetița mea nu a fost alăptată, i-am dat eu să mănânce lapte praf, când trebuia să primească lapte matern. (…) La Andreea, orice spui și nu e pe placul ei este scandal și supărare și ceartă. Valabil pentru toată lumea. (…)

I-am spus să plece mai puțin, nu a fost de acord și m-am trezit cu chemarea în instanță. De asemenea, a vrut să depună actele pentru cetățenie americană pentru Victoria, fără acordul meu. Adică vrea să facă pentru copil tot ce vrea ea, toate dorințele ei să fie îndeplinite, fără să țină cont de părerea mea”, a menționat Victor Vrânceanu.

„Mie îmi spunea că vrea să-l decadă din drepturi pentru că nu se ocupă de nimic”

Jurnalistul a menționat că vedeta îl îndepărtează, apoi se plânge peste tot că e singură și nu o ajută nimeni. „Asta a făcut și cu Traian Spak. Mie îmi spunea că vrea să-l decadă din drepturi pentru că nu se ocupă de nimic. Nu e adevărat, ea induce tuturor anumite idei, nu spune niciodată concret ce o deranjează. Lasă sentimentul că ceilalți greșesc, dar nu spune niciodată cu ce greșesc”, a mărturisit tatăl Victoriei.

Cât privește cetățenia americană a fiicei sale Victoria, bărbatul spune că „eu cred în deciziile luate de copil. De ce să îi punem ștampilă americană pe frunte când își poate lua cetățenie când dorește, mama fiind cetățean american”, s-a destăinuit Victor Vrânceanu la postul Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre