Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurnalistul Dragoș Dumitriu a murit fulgerător la 57 de ani. Ce s-a petrecut cu el

Jurnalistul Dragoș Dumitriu a murit fulgerător la 57 de ani. Ce s-a petrecut cu el
Dragoș Petre Dumitriu a fost jurnalist, a condus publicații și a intrat pentru un mandat și în politică. A avut o carieră încununată de succes, însă s-a stins din viață la doar 57 de ani.

Publicația Sputnik a anunțat, sâmbătă seara, moartea unuia dintre cei mai buni jurnaliști politici și fost deputat. Dragoș Petre Dumitriu a fost un jurnalist pe teme politice, domeniu care l-a acaparat. Pentru un mandat, a fost deputat în Parlamentul României.

Dragoș Petre Dumitriu a fost un jurnalist pe teme politice

Jurnalistul Dragoș Petre Dumitriu a murit fulgerător la doar 57 de ani

Fostul deputat Dragoș Petre Dumitriu, în legislatura 2004-2008, a murit, la 57 de ani. Decesul a fost anunțat de publicația Sputnik, acolo unde acesta a lucrat ca jurnalist. A fost ales deputat pe Colegiul Câmpulung Muscel și a candidat la Primăria Câmpulung.

„Dragoș Dumitriu, colegul nostru, a plecat la cele veșnice, după o viață în care a apărat valorile românești și a fost mereu de partea adevărului! Dragoș Dumitriu a fost sufletul redacției Sputnik din România. Articolele sale lansând adevărate dezbateri publice și atingând temele fundamentale ale actualității românești, pe care presa mainstream le ocolește, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume și atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoș! Fost deputat în Parlamentul României, și-a dedicat viața apărării și promovării valorilor românești. Dragoș Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de țară, dar și supărarea față de cei care discreditează și îngroapă trecutul României. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei și celor apropiați! Redacția Sputnik”

A fost infectat cu COVID-19

Infectat cu COVID-19, Dragoș Dumitriu a stat în spital aproape o lună, iar tratamentul părea să fi reușit. Editorialistul de la Sputnik a fost răpus însă de un infarct post-Covid, la vârsta de 57 de ani.

De la declanșarea pandemiei, site-ul de știri și editorialistul au  publicat intens protestele anti-mască, anti-restricții și  anti-vaccinare.

A fost o figură emblematică atât în politică, cât și în jurnalism, iar vestea morții sale a adus durere în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.

Sursa: jurnaluldearges.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre