Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Bieber mărturisește greșelile din trecut. Cine spune că l-a salvat

Justin Bieber mărturisește greșelile din trecut. Cine spune că l-a salvat
Justin Bieber a vorbit deschis despre efectul pe care „ego-ul și puterea” l-au avut asupra lui în adolescență și despre modul în care acest lucru i-a afectat relațiile. Cântărețul s-a bucurat și de modul în care se bazează pe credința sa creștină pentru a se asigura că mariajul său cu Hailey este sănătos.

Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la faimă la vârsta de 13 ani, după ce venise dintr-un orășel din Ontario, Canada.

Într-o postare sinceră pe Instagram, el a spus că „nu a fost niciodată motivat de bani sau faimă”, cântărețul a mărturisit: „Mi-a plăcut muzica”.

Adolescența l-a frustrat

Cu toate acestea, a declarat că a devenit nesigur și frustrat în adolescență în lumina reflectoarelor și „valorile sale au început să se schimbe încet”.

„Am lăsat ego-ul și puterea să preia, iar relațiile mele au suferit din cauza asta. Îmi doresc cu adevărat relații sănătoase. Vreau să fiu motivat de adevăr și dragoste. Vreau să fiu conștient de punctele mele oarbe și să învăț de la ele!  Vreau să merg către planurile pe care Dumnezeu le are pentru mine și să nu încerc să o fac singur!”, a spus devotatul creștin.

Își dorește să fie un soț bun

De asemenea, Bieber și-a exprimat dorința de a fi un soț bun pentru Hailey, cu care s-a căsătorit în septembrie 2018 și a împărtășit o ceremonie mare în septembrie 2019.

„Vreau să renunț zilnic la dorințele mele egoiste pentru a putea fi un soț bun și viitor tată! Sunt recunoscător că pot merge cu Iisus pe măsură ce el conduce drumul”, a spus Justin Bieber.

A mărturit că „a călcat strâmb” de multe ori, inclusiv în relație

Într-un interviu sincer cu Zane Lowe de la Beat 1, în februarie, vedeta pop de origine canadiană a dezvăluit punctele sale stâncoase cu soția și angajamentul său față de religie.

Bieber a spus că încă se îndepărtează de „iertarea” din relația sa din trecut cu Selena Gomez (foto sus) și că aceasta i-a afectat relația de acum cu soția sa. Ca urmare a luptelor sale, a recunoscut că i-a fost necredincios lui Hailey Baldwin, devenită Biber.

„Pur și simplu am fost cinstit cu ea, i-am spus că nu sunt într-un loc în care să fiu devotat și nu am fost acolo. Dar oricum, ea m-a iubit și dacă m-a văzut alături de alte fete”, a dezvăluit el.

Perechea a reușit în cele din urmă să își rezolve problemele și să se ierte reciproc. Starul pop a spus că și-a reevaluat relația cu Hristos, motivându-l să fie mai bun la iertare.

„Am avut exemple foarte proaste de creștini în viața mea, care ar spune un lucru și ar face altul, așa că au fost exemplul meu direct despre cine a fost Isus. Iisus nu era acest tip religios de elită … dar era în pământ și m-a găsit în pământ și m-a scos afară”, spune Justin Bieber. 

Divorț cu scântei pentru „Talismanul” Oprea. De ce a fost nevoit să sune la  112

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre