Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Putin iese la atac împotriva Ucrainei. Balerina a făcut gesturi și declarații șocante – Video

Iubita lui Putin iese la atac împotriva Ucrainei. Balerina a făcut gesturi și declarații șocante – Video
Fosta gimnastă Alina Kabaeva despre care se presupune că ar fi iubita de taină a lui Putin a avut o apariție halucinantă. Cu un mare Z pe piept, dar și cu o declarație fulminantă. Toate dintr-un singur motiv: pentru a-i face pe plac temutului Putin.

Fosta gimnastă Alina Kabaeva, care în prezent este director general al companiei ruse „National Media Group” („NMG”), din care face parte și „Pervîi Kanal”, a ajuns să compare televiziunea rusă cu „o armă Kalașnikov care luptă pentru Rusia”.

Să fie în ton cu vremurile sau să îi facă pe plac lui Putin, și-a pus și o vestimentație care includea litera Z, simbolică pentru armata rusă care a invadat Ucraina.

Kabaeva a sărbătorit 15 ani de activitate

National Media Group (NMG) și-a sărbătorit cea de-a 15-a aniversare, în emisie. Iar la evenimentul fastuos a ținut un discurs chiar șefa consiliul de administrație al NMG, Alina Kabaeva.

„Să ne dorim succes unul altuia și tuturor împreună. Poporul nostru are nevoie de acest succes, pentru că mass-media, în condițiile în care trăim acum, când luptăm pentru țara noastră – este ca o armă militară. Din punct de vedere al importanței, ea nu cedează absolut deloc în fața unui Kalașnikov. Și corespondenții de război cunosc acest lucru”, a spus Kabaeva.

Fosta gimnastă, care, la fel ca și alți invitați, purta pe piept litera „Z” – simbolul propagandistic rusesc al războiului din Ucraina, și-a încheiat discursul cu cuvintele: „Lucrăm! Mulțumesc!”.

NMG a fost inclusă pe lista organizațiilor împotriva cărora Uniunea Europeană a impus sancțiuni. La rândul său, Kabaeva figurează în listele de sancțiuni impuse de Uniunea Europeană, SUA, Canada, Marea Britanie și Japonia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre